Pola Član 10.04.2008 #1 Pozdrav. Novi sam član i skoro sam se ponovio sa 307-icom. Zovem se Alen i iz Tuzla sam. Bice dorada na autu pa cu stavljati slike. Pozdrav svima:icon_smile::icon_smile:[attachment=6136]
Pozdrav. Novi sam član i skoro sam se ponovio sa 307-icom. Zovem se Alen i iz Tuzla sam. Bice dorada na autu pa cu stavljati slike. Pozdrav svima:icon_smile::icon_smile:[attachment=6136]
addo Član 10.04.2008 #2 Pozdrav i dobro nam dosao! Fino je to auto i da se lijepo srediti samo polako i nek je sa srecom
K K_U_D_Y Član 10.04.2008 #5 kolega dobro dosao....sace stopovi i xenoni dolazi narudzba....puno predjenih kilometara i sretno
G gongo Član 10.04.2008 #12 KoKUz je napisao(la): dobro dosho i ostani pasivan Kliknite za proširenje... e stvarno KoKUz bas si lik i po..uvjek me ugodno nasmijes sa svojim postovima i sa avatarima..super si, svaka cast i btw Pola dobro dosao
KoKUz je napisao(la): dobro dosho i ostani pasivan Kliknite za proširenje... e stvarno KoKUz bas si lik i po..uvjek me ugodno nasmijes sa svojim postovima i sa avatarima..super si, svaka cast i btw Pola dobro dosao