Član
Za tamna stakla sam pitao jer komsija ima audija a4 zatamnjeno nazad i ima upisano u saobracajnoj tako da je legalno.
Kazem ovo jer sam se isao raspitivati jer sam ja mislio tamniti i da atestiram i to su mi rekli, i cak i ako bi nasao sada originalna tamna stakla opet ne bi mogao uvesti vazeci atest jer kad unese moj broj sasije izbaci sve original sta je bilo na autu kad je izasao iz fabrike i opet ne bi mogao legalno dobiti atest....
Za originalna tamna stakla ti treba biti upisan atest u saobracajnu nisu lovace, pogledaj malo i raspitaj se, svako fabricko zatamnjeno staklo ima svoj serijski broj i imas dosta auta po piku koja imsju fsbricki zatamnjena i prednjs i upisana su u saobracajnu legalno, kao i od kolege skoda octavia imala sve osim prednje sajbe zatamjjeno i papir od fabrike da su fabrixki zatamnjena i upisana u saobracajnu, sva ostala zatamnjena stakla se ne mogu upisati u saobracajnu na USK kantonu...
Hoces da ti nadjem gdje izbsci za bmw-a? Moj od opreme tada je imao metalik boju, 380mm sportski volan, el antenu, kutiju za kasete i ne znam sta ono jos je imao i za svakog bmw-a ti moze izlistati sta je od opreme fabricki imao, za vw takodje imas isto ali se nisam sa vag-om zamarao jer ga nemam, a u ovlastenom svakom servisu yi moze vidjeti opremu po broju sasije, sta je suto imalo i sta je radjeno na njemu... I u ovlastenom ako ugrade stakla i daju yi od VW-a atest i sve potrebme papire onda mozes zavesti u saobracajnu i opet kszem folija se ne moze na USK kantonu zavesti u saobracajnu, ja isao i raspitivao se za sebe...