nodiash je napisao(la):ova i tema o xenonima se haman takmice koja ce vise puta biti otvorena na forumu
vwfan je napisao(la):Evo kad se uvede ovaj zakon, fino brate spremis se za Svabiju dovuces auto...a kome se svidja biti predmet legalnog kriminala u BiH ima i dalje tu varijantu.
aksiom je napisao(la):vwfan je napisao(la):Evo kad se uvede ovaj zakon, fino brate spremis se za Svabiju dovuces auto...a kome se svidja biti predmet legalnog kriminala u BiH ima i dalje tu varijantu.
ako Bog da, ja to i čekam, nedam lopovima marke, hebote vidiš ti to samo ovaj ML koji sam naveo godište 2000. je po 7500 do 8000 eura a ovdje kod te gamadi ispod 25000-26000 KM, ga nemožeš nać, al jbg kažem ti i oni će odje.at karijeru kad to krene- opast će im prodaja sigurno
CoL3-99 je napisao(la):moj rođak mislio uzet novog hyundaia i30,i bezveze prolaze kraj kramara i hajd uđu i pita ima li ista za 30 000km od vw da valja,da nije puno presao,kad kaze onaj imaju nekog na šlepi passata,kaze sad bi nekad trebao doć,i hajd sacekaju,akd passat 2008g,2.0tdi,140ks,alu felge,presao oko 30 000,i et odma se uvjerili kakv je,docekali ga s puta,odmah ga vidili ispod kakv je i sve i rekli uzimamo,i izasao ih sa povlasticom i registracijom 29000km,a za te pare cak tesko da bi u njemackoj nasao i jos garanciju i sve ima:icon_smile:
malo smo otisli u off,al et samo da kazem da se i u nas moze dobro proci za neka auta