MTR je napisao(la):Kazu ovi iz VW da ce na prvom prikazivanju novog Passata exkluzivno pjevati Semsa Suljakovic !!!
De ba sta ovi pisu kad ce to Passat bit ravnopravan BMW-u i Mercedesu , sad su kilometrima daleko a kamo li za par godina , pa trebalo im 6-7 godina da predju sa Pumpa-Dizna na Common Rail ( doduse popravili su se sa DSG-om ).
Inace stari grbonja je bio Tito , a ovaj trenutni model je katastrofa , ja ne znam u sta ljudi gledaju , kvalitetnija je Fabija od njega .
Astra je napisao(la):novom passatu nista ne fali pogotovo cc-u koji izgleda 20 puta bolje i od bmw-a i merc-a u toj klasi..
Astra je napisao(la):novom passatu nista ne fali pogotovo cc-u koji izgleda 20 puta bolje i od bmw-a i merc-a u toj klasi..
.nOKe je napisao(la):opet kazem, al sad svima, budite realni
ajmo ovako to reci, vw je manje vise uvijek bio (manje vise) komercijalno auto, sto i cijene pokazuju.. (ovo poredim sa bmwom i mercom)
tako da ne mozemo to nikako gurati u jedan kos, al nikako znaci..
cls i cc ili bmw 6 se ne mogu poredit nikako, jer su sasvim razlicite politike proizvodjaca, ne kazem, ima slicnosti, ti coupe izgledi sa 4 vrata, al opet
budimi realni, pa samo skontajmo koje auto to cesce vidjamo na ulicama, passata cc ili merca clsa..
ja vise vidjam cca znaci da se vise svidja raji, vise pristupacan, kako god okrenes.. bar ovdje kod nas, tako nek i ostane..
pozz
Astra je napisao(la):HAHAHAHAHHAHAHA pa ti nisi citav covjece moj, poredis cls-a auto od 150 hiljada sa cc passatom koji kosta 50 hiljada km.... da bog sacuva... cc bi valjda trebo da bude u klasi sa c klasom ,a4? ili uzmi u obzir e klasu, a6 ljepsi i od jednih i od drugih, naravno da merc je puno napredniji i ima bolje opreme, ali ja samo izgled i isplativost govorim
Mrva je napisao(la):@boss_C200
jesi siguran??