addo Član 16.10.2008 #31 Prvo zelim ti cestitati na projektu i masini koju si sastavio! Veliki Respect! Svaka ti cast na ulozenom trudu! Ugodno se provedi na forumu!
Prvo zelim ti cestitati na projektu i masini koju si sastavio! Veliki Respect! Svaka ti cast na ulozenom trudu! Ugodno se provedi na forumu!
eMIRnAME Član 16.10.2008 #34 Dobro nam dosao, auto ti je za pohvalit i drago mi je da ima i takvih koji imaju tako dobre aute za nasu scenu
Dobro nam dosao, auto ti je za pohvalit i drago mi je da ima i takvih koji imaju tako dobre aute za nasu scenu
Reša Član 16.10.2008 #37 Pozdrav i dd Sta drugo reci nego zvjerka, samo mi zao sto ga jos nisam uzivo vidio
Mrva Član 16.10.2008 #38 Pozdravljam lave... BiMoto prica za sebe! I necudi me kad ga je sastavljala, kako rece Srdjan "Mi smo mala al probrana ekipa"
Pozdravljam lave... BiMoto prica za sebe! I necudi me kad ga je sastavljala, kako rece Srdjan "Mi smo mala al probrana ekipa"
lov2xlr8 Član 16.10.2008 #41 dobrodosao na forum kad se sjetim trke i modrice,ja se prijavio rekreativno,kad ni manje ni vise kadeta izvukose sa mnom reko nemoj ti ni palit drugi motor biche dovoljan jedan pozz i stay active
dobrodosao na forum kad se sjetim trke i modrice,ja se prijavio rekreativno,kad ni manje ni vise kadeta izvukose sa mnom reko nemoj ti ni palit drugi motor biche dovoljan jedan pozz i stay active