Selam alejk i pomos Bog
Odavno pratim forum ali kao neregistrovan član, nadao sam se da nikoga neću uvrijediti svojim šaljivim (neslanim) pozdravom, tako da izvinjavam se svima. Da bih ispoštovao pravila foruma: Benjo, 20, Sarajevo, Golf 2 - razlog prijave je da malo promuhabetimo oko auta i šarafa.Procitaj pravila foruma i kako jedan post o predstavljanju treba da izgleda. (Ime, godine, grad, vozilo, razlog prijavljivanja, kako si dosao do foruma) O osnovama pismenosti i kulturi necu nista govoriti, ali pogledaj malo svoj nick i kako si uputio pozdrave... Pametnom dovoljno...
Ve alejkumusselam, Bog ti pomogao i dobro nam dosao
Odavno pratim forum ali kao neregistrovan član, nadao sam se da nikoga neću uvrijediti svojim šaljivim (neslanim) pozdravom, tako da izvinjavam se svima. Da bih ispoštovao pravila foruma: Benjo, 20, Sarajevo, Golf 2 - razlog prijave je da malo promuhabetimo oko auta i šarafa.
Neka neka, i treba tako da se zna kakav red, ha yaMa bjezi ba, sve ok sa pozdravima.. Nego napisi kako treba
Sad posto si se fino ispravio i napisao ko si, izvinjavam se ja tebi sto sam te nalijepio
Neka neka, i treba tako da se zna kakav red, ha ya
Pod uslovom da mi daš krug TouaregaJel' prihvaceno izvinjenje? Necu moci zaspati dok ne prihvatis
Pod uslovom da mi daš krug Touarega
Ključ za ključ? pa reci da te nisam popazio... imaš li na Piku oglas?Ma kad bolje skontam, ne moram ni spavati..
Salim se, nemoj ga samo slupati posto ide na prodaju uskoro