edoze je napisao(la):vracaju se provjerenim stvarima koje prave gorivo:1,6 dizelskim motorima:lol:
Ja najvise pratim postove u Vijesti i Noviteti i ovaj momak je odgovorio u skoro svakoj diskusiji...a 90% odgovora je nesto protiv VW....bravof je napisao(la):a dobro svi znamo da wv kasni za ostalim markama po par godina...
al bar trude se..bice od njih nesto...:icon_smile:
vwfan je napisao(la):Ja najvise pratim postove u Vijesti i Noviteti i ovaj momak je odgovorio u skoro svakoj diskusiji...a 90% odgovora je nesto protiv VW....bravof je napisao(la):a dobro svi znamo da wv kasni za ostalim markama po par godina...
Pa ko ti nabi takve komplekse sta trosis vrijeme na gluposti...
mirzamiki je napisao(la):vwfan je napisao(la):Ja najvise pratim postove u Vijesti i Noviteti i ovaj momak je odgovorio u skoro svakoj diskusiji...a 90% odgovora je nesto protiv VW....bravof je napisao(la):a dobro svi znamo da wv kasni za ostalim markama po par godina...
Pa ko ti nabi takve komplekse sta trosis vrijeme na gluposti...
Mora da ga VW redovno osramoti na neki nacin, dal na semaforu ili drugacije, pa ovdje prosipa mrznju prema VW-u:lol::lol::lol:
*peace*
gaga je napisao(la):bravof je napisao(la):a dobro svi znamo da wv kasni za ostalim markama po par godina...
jesi siguran