zadnja-kocnica je napisao(la):Cure vrse pred pranje :lol::lol: onda muma to dotjera
melvin je napisao(la):Prije par dana prolazio pored Estrade ja svirao cura mahala, bila je poprilicno dobra zato ljudi navalite jer ga vrijedi namjerno isprljati i ici na pranje :icon_biggrin:
..kad sam napisao 'isprljati' kontao sam na auto :lol::lol:
emir_89 je napisao(la):melvin je napisao(la):Prije par dana prolazio pored Estrade ja svirao cura mahala, bila je poprilicno dobra zato ljudi navalite jer ga vrijedi namjerno isprljati i ici na pranje :icon_biggrin:
ali po mogucnosti isprljati ga dole sto nize, oko pragova, pri dnu karambolke i tako ti dijelovi sa nizom nadmorskom visinom :lol:
melvin je napisao(la):emir_89 je napisao(la):melvin je napisao(la):Prije par dana prolazio pored Estrade ja svirao cura mahala, bila je poprilicno dobra zato ljudi navalite jer ga vrijedi namjerno isprljati i ici na pranje :icon_biggrin:
ali po mogucnosti isprljati ga dole sto nize, oko pragova, pri dnu karambolke i tako ti dijelovi sa nizom nadmorskom visinom :lol:
..upravo tako ako treba izbrusiti pragove komplet da ona konta prljavo da bi u tom polozaju sto duze ostala :lol:
P.S. Dodjite na pranje
menso206 je napisao(la):ima u bugojnu jedna praona gdje zenska pere milina je gledat kad se naguzi haha a bomba