Član
odličan, gti look mu odlično stoji, zas*at ćeš ga ako mu staviš bez znaka nego ovoj izvuci crvene linije i na branicima
hvala punoVW Diego je napisao(la):dobar
neka je sa srecom
ma nisu ovo mali ni skopcani cak ni sijalica nema u njima ja mislim tak da jos neznam stacu s tim sad za sad ovako ima sjedista svoja iz keca pogledaj u temi golf mk1soffa je napisao(la):meni je ova maska extra na plitki banik..hoces stavljat sa dva fara il cetri bez znaka..meni iskreno ne ide bez znaka na plitki branik..sto se tice golfa odlican..to za gewinde i felge se slazem i onda trebalo bi ova sjedista odraditi i tapacirunge u crnu eko kozu..
ma otom potom imam klimu stacu otvarat prozore hahaGreenDevil je napisao(la):trebaju ti el podizaci stakala da ne moras svaki put otvarat vrata kad hoces spustit prozor:lol::lol:
hvala ma kisa pada ewo dns citav dan a i sutra ce sigur kad stane nove slike stavimTinki je napisao(la):Odlican Daj sutra koju sliku sa zatvorenim vratima :lol:
hvala jaranesaleee je napisao(la):Ooo dobar nek je sa srećom i da se navozaš...
hvala jaraneedin.m je napisao(la):Odlican golf nek' je sa srecom
hvla puno ma vrh vrhovaAmer13 je napisao(la):Golf je vrh
ma pomalo neka sad ovako kako je nemam bas vremena vrlo ima prisniji stvariiim-mijo-g2 je napisao(la):odličan, gti look mu odlično stoji, zas*at ćeš ga ako mu staviš bez znaka nego ovoj izvuci crvene linije i na branicima
jest u konjicu je kupljenwade_ je napisao(la):Da nije kupljen u Konjicu?
hvala hvala ma neka ga sad ovakvogbucky_mb@yahoo je napisao(la):Green sto me nasmija za podizanje stakala,,
surova istina, ja sam nasao rjesenje skratio rucice ojacao
da ne pucaju i vrtio,, znaci ima lijeka
sto se tice golfa dobar posao je uradjen na njemu, ja bi jedino prepravio
vrata na novu tipu
hvaladaki je napisao(la):Ljepo slozena dvojka, pravo pravo ljep, da te slusa i da se navozas.
Nego, moram nesto da pitam, al posto se nerazumijem u golfove nimalo, nemoj mi drzat za zlo ako sam pogrjesio, ali ako su trapovi od VR6, kako onda imaju samo 4 rupe na felgama?
hhhhOggyBoy je napisao(la):DAS AUTO.
Skrabo je napisao(la):Ja ne bih stavljao masku bez znaka,vidi u mene kako je na golfu ekstra sa ovom maskom
Samo nadji originalnu GTI jer ces tesko potrefiti boju na masci tj.crvenu liniju i na branicima,ak osam dobro vidio moras i na braniku izvuci liniju..Znam da je sada tesko raditi na autu ali vidim,stopke i farove si stavio(od plave cvaje sa dubokim branicima :icon_question: )..Volan,zamjeniti kad se moglo,branike uraditi,i poklopce naci ili druge felgice i to je to
Crna boja mu staji samo tako :icon_biggrin:
hvala puno ma pomalo jos cu viditi stacu sad za sada ovoliko
Mislim da se naeces ljutiti
Tvoje felge stare sa keca na crnoj duji,one su bile na ovoj dvici,pa na bijelom kecu pa u tebe
ovo je to,zanci branike i masku u crvenu i nista ne dirati vise :icon_biggrin:
heheh hvala ma bice on jos bolji pomalowade_ je napisao(la):To je auto slagano sa stvarno puno ljubavi ,što jest jest.Neka je sa srećom Detaljno zagledao Golfa par puta,nekako mi je najbolje izgledao prljav,ne znam ni ja što
hehehe ma kec je bio dosta dobar i bice opet samo neka malo sad hehe a ovo pomalo cu sredivat koliko se mogneedo_benz je napisao(la):s obzirom da je kecman bio super koliko sam mogao vidjet uzivo steta sto je onako zavrsio,i duja je dobra
znam znam hhh al neradim ti ja vise tamoedo_benz je napisao(la):znas li ti mene:lol:
ja miniram cesto gore na entei zadnji put sam bio kad je kisa bila ti se kecom spustio dole?kad sam minirao ispred ulaza u tunel
edo_benz je napisao(la):vidio sam te kad si s kolegom prosao prema entei ima jedno mjesec dana,sad sam na bijaci al gotov sam se iselio :lol: :icon_exclaim: