Hvala druze.Bimmer je odlican,kako te sluze amortizeri,na ovim low oprugama.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Vidjen si u nedjelju na skupu, bilo mi ofirno prilaziti. Btw sta ono vristite i ganjate se lolSredili smo prednji M branik...
Ostalo je jos da sredimo zadnji (falilo je nekih nosaca pa sam to nasao, sad malo zezanja oko zadnje lajsne sa senzorima i uklapamo je na M branik..)
Kupio sam i rikverc kameru, bit ce detaljan diy o tome..
Do pisanja
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Proidji druze slobodno, ne ujedam ..Vidjen si u nedjelju na skupu, bilo mi ofirno prilaziti. Btw sta ono vristite i ganjate se lol
Ma neko iz vase grupice se ganjao unutra po garazi i neku jdm zastavu nosioProidji druze slobodno, ne ujedam ..
Ne znam tacno na sta mislis pod tim vristanjem i ganjanjem, ja nisam taj
Sredili smo prednji M branik...
Ostalo je jos da sredimo zadnji (falilo je nekih nosaca pa sam to nasao, sad malo zezanja oko zadnje lajsne sa senzorima i uklapamo je na M branik..)
Kupio sam i rikverc kameru, bit ce detaljan diy o tome..
Do pisanja
Pozdrav druze.Vidim nisi jos nasao ovaj poklopac volana od M optic,ako budes htio mogu ti od tvoje napraviti da bude M,sretno sa daljnim radovima
Ma pretesko je naci,a i kad se nadje preskupo..Pozdrav druze.
Nisam vala.. nikako da to nadjem.
Pa nesto sam i ja tako kontao, ako ne uhvatim nekog da to "zna", javim ti se pa da mi to sredis
pozz
Super.. planirao sam preavlacit volan ovih dana pa bi ti mogao poslat pravo da i meni odradisMa pretesko je naci,a i kad se nadje preskupo..
Ja sam radio sebi i jos par bimmera bude fabrika,
Pozz
To smo skidali kad smo polirali, poslije je vracen...Sta je sa amblemom naprijed?