Sporting Član 17.04.2009 #18 Leon je ostao manje vise isti, vecina promijena mu je u unutrasnjosti. Al FR Ibiza mi je do jaja, premocna stvarno... motor takodjer odlican al steta sto ce biti nedostupna za nas obicne smrtnike.
Leon je ostao manje vise isti, vecina promijena mu je u unutrasnjosti. Al FR Ibiza mi je do jaja, premocna stvarno... motor takodjer odlican al steta sto ce biti nedostupna za nas obicne smrtnike.
Adi_A3 Član 17.04.2009 #21 Igy kad se to ponavljas...kad ocekujemo ovo u tvojim rukama Hajd ako bog da sto prije tebi ovo a meni S3 :lol::lol::lol:
Igy kad se to ponavljas...kad ocekujemo ovo u tvojim rukama Hajd ako bog da sto prije tebi ovo a meni S3 :lol::lol::lol:
IGY Član 17.04.2009 #22 MATADOX je napisao(la): Igy kad se to ponavljas...kad ocekujemo ovo u tvojim rukama Hajd ako bog da sto prije tebi ovo a meni S3 :lol::lol::lol: Kliknite za proširenje... moze al bi to dobro bilo, ako cujes da ima gdje zamjena staro za novo bez doplate zovi
MATADOX je napisao(la): Igy kad se to ponavljas...kad ocekujemo ovo u tvojim rukama Hajd ako bog da sto prije tebi ovo a meni S3 :lol::lol::lol: Kliknite za proširenje... moze al bi to dobro bilo, ako cujes da ima gdje zamjena staro za novo bez doplate zovi