DSA je napisao(la):Admire, pokusaj naci nesto iz IBM/Lenovo T serije..ja imam T61, 14-ka, laptop star skoro 4 godine, a baterija gura i sad do 4 sata
Mi imamo jedan i firmi i meni se na prvi izgled nije svidio.. bas cu danas pogledati po netu sta sve imaju.DSA je napisao(la):Admire, pokusaj naci nesto iz IBM/Lenovo T serije..ja imam T61, 14-ka, laptop star skoro 4 godine, a baterija gura i sad do 4 sata
Hvala na savjetumdeebosna je napisao(la):Ja imam Laptop 15" naravno samo HP, njih vec godinama koristim...
vec 6 mjeseci je kod mene.... Baterija drzi 4 sata bez problema... radi se o modelu 625 koji ima dula core 2,3 ghz . 4 gb rama, 320Gb hdd. Ekran hd rezolucije,a kostao me 700KM.
Trozic je napisao(la):Što se tiče tih malih laptopa stalno im crkaju diskovi,pregrijavanje i sl. gluposti ,
ovo što ti je naveo limpi je ok ali 2gige je malo ništa ispod 4 a razlika u cjeni je sitnica ili je
ista,radim stim znam nabavne cijene...
Po kojoj se cijeni moze naci racunar sa 4gb rama?duurma je napisao(la):kao sto ti covjek kaze nista ispod 4-GBTrozic je napisao(la):Što se tiče tih malih laptopa stalno im crkaju diskovi,pregrijavanje i sl. gluposti ,
ovo što ti je naveo limpi je ok ali 2gige je malo ništa ispod 4 a razlika u cjeni je sitnica ili je
ista,radim stim znam nabavne cijene...