Ja sam nasao Acera za 649 KM 10.1 sa 500GB diska i 2 rama mislim, baterija 8 sati. Jel oke to?RS6Avant je napisao(la):
Acer Aspire One - 120GB HDD , 1GB ram , 1.6 atom procesor , ja sam zadovoljan , fino radi , veoma je lagan i kvalitetno uradjen , oko 2 sata baterija traje zavisi sta radim na njemu , ekran je 8.9" - s cijenom ne znam kakav je ja sam ga dobio na poklon nije iznad 500 kermi :icon_smile:
nevidim zasto je bolji ako su iste karakteristike. GSM modem 20ak dolara mozda i manje tako da to nije problempunisher je napisao(la):bolje ti je dat 150 km vise sto si naveo za duplo jaci, ja mislim da mi je u prijatelja takav strasan je 2g rama, 500gb diska, spoji se preko moba na internet i drka gdje stigne
Toshibu trenutno imam i nema sanse da dam pare opet za isti brend, razocarali su me maximalno :icon_mad:aServis je napisao(la):ja sam neki dan uzeo toshibu za 800km gotovinsko u genelecu a to ti dođe -10% jeftinije znači lap je oko 900..garancija 3g 4gb rama 500gb hdd 15ekr proc neznam sad tačno.. al vrti programe onako fino...
inače toshiba nije neš esteski meni izvedena ko dell, ali i taj gloss je teško održavati i šta ti ja znam za ove pare laptop može obaviti sve moje potrebe a nije ni puno skup išao sam baš ciljano...
Po meni nemoj ići jeftnije od 750 i skuplje od 1000 to ti je bestbay, eh sad jedino ako nemaš neke posebne zahtjeve al mislim da se možeš uklopiti u tu cijenu.
Imas li iskustva sa njihovim racunarima, znas li koliko odprilike baterija moze da gurne?ArminM je napisao(la):Acerov notebook definitivno moze odgovoriti ovim zahtjevima koje ti trebas. Jedno vrijeme su imali problema sa onim baglamicama na displayu, ali to je rijeseno s novim modelima
Mrva je napisao(la):Imas li iskustva sa njihovim racunarima, znas li koliko odprilike baterija moze da gurne?ArminM je napisao(la):Acerov notebook definitivno moze odgovoriti ovim zahtjevima koje ti trebas. Jedno vrijeme su imali problema sa onim baglamicama na displayu, ali to je rijeseno s novim modelima
Oke to sto se tice ulozeno = dobijeno al Toshiba vise jock u moju kucu, jedino kao poklon :icon_biggrin:aServis je napisao(la):mislim ja sam prezahtjevan korisnik što se tiče računara, ali ta toshiba za te pare je sasvim ok..
Mali su ti ekrani 10 -13 patnja je to.. 15 je mjera, znam masu servisera koji neće 17 ni da pogledaju radi kilaže nosanja i sl...
acer je isto tu negdje u par deka što kažu
Koliko vidim ti pucaš na nešto što malo troši struje pa da puniš prazniš ko mobitel, ako je ta verzija bilo šta da uzmeš nećeš se baš usrećiti...