Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Drug ako je to ona touch screen sve ti zavisi od navike.Ekran je dobar,softver isto tako ali samo je belaj ako nisi naviko na touch screen.Ja sam imao iphone,pa sada lgku990 i sada cu uzet nesto sa tipkama.Najgore je kad si u voznji ne mozes havetno broj okrenut ako ti nije memorisan a nemoguce poruku otkucat,zato cu sada uzet neki "dont touch screen" mobitel. Nek svi pricaju da je buducnost u touch screen tehnologiji al nejma nista od tog dok ti neupreš
heh, vjerujem to, cak se jos neko na to zalio. al mislim da cu se navici nekako, jer sam prije toga imao p1i koji je isto bio touch, al mu je displaj bio manji pa je bilo skoro nemoguce bez olovke ili ciljanja noktom ubosti zeljenu opciju, dok je ovdje vec druga stvar
hvala ti druze, al bas sam gledao to, ovaj prvi oglas lik uopste ne odgovara, a ovi su mi i skuplji i daleko, jer u maglaju mi je covjek daje za 420 km :lol:
mobitel ti je prva liga,potvrđeno,ako ti ne smeta sto je na dodir uzimaj,instaliras garmin imas i navigaciju,symbian softver,za taj mobitel mogu samo reci sve najbolje,a i jako je kvalitetan