B.M - Floyd je napisao(la):HELP :
Ima li neki iskusniji racer da mi pomogne bio bi mu zahvalan mnogo ..
Ovako,registrovo sam se,uzeo Mustanga i poceo da igram turnire . . Kad krecem,normalno napisem "Car number" ,a ono sto trazi "Dial-IN" vrijeme napisem 16. I odvezem onu "kvalifikacionu" trku,i jedva nekako uspijem da se "kvalifikujem" za turnir.I odmah u prvoj trci turnira ispadnem.Ovezem 15. xxx,RT : oko 0.7 - 0.8 . . Igrao sam oko sat vremena i jedva nekako sakupio 150 $ :icon_cry: Kako da popravim svoje rezultate i zaradim para ?
I jos nesto,pri saltanju iz 2.u 3. obrtaji padnu na izmedju 1.5-2 hiljade i dosta mu treba da pocne ponovo da vuce . .
Nemojte se smijati,molim vas,pomazite . .
sub3r je napisao(la):B.M - Floyd je napisao(la):Nemojte se smijati,molim vas,pomazite . .
:lol::lol::lol:, koji si ti kralj :lol:
ne znam, ja dok sam igrao nije bilo tako tesko... moglo se lagano para zaradjivati.. valjda ti ko pomogne
da nisi čačko sta oko mjenjaca?B.M - Floyd je napisao(la):HELP :
Ovako,registrovo sam se,uzeo Mustanga i poceo da igram turnire . . Kad krecem,normalno napisem "Car number" ,a ono sto trazi "Dial-IN" vrijeme napisem 16. I odvezem onu "kvalifikacionu" trku,i jedva nekako uspijem da se "kvalifikujem" za turnir.I odmah u prvoj trci turnira ispadnem.Ovezem 15. xxx,RT : oko 0.7 - 0.8 . . Igrao sam oko sat vremena i jedva nekako sakupio 150 $ :icon_cry: Kako da popravim svoje rezultate i zaradim para ?
I jos nesto,pri saltanju iz 2.u 3. obrtaji padnu na izmedju 1.5-2 hiljade i dosta mu treba da pocne ponovo da vuce . .
Hvala ti druze puno.Znaci nema probijanaj klase nikako .De mi kazi sad jos jednu stvar,kad se trkamo,ko bude blizi prethodno napisanom vrmenu,on u sledeci krug ?OggyBoy je napisao(la):Koje vrijeme prijaviš, ne smiješ ga probiti ni za 0.001. Znači, ako prijaviš 16, ne smiješ voziti ni 15.999, već od 16.000 pa na dalje. Testiraj auto koliko može najbrže i prijavi to vrijeme, pa da vidiš kako može.
Ne,auto serisko potpuno.Nista nisam cacko,a nemam ni odkudDeath_beat je napisao(la):da nisi čačko sta oko mjenjaca?B.M - Floyd je napisao(la):HELP :
Kako 13,ja ispod 15 ne mogu nikako :icon_mad:Lija je napisao(la):serijski mustang moze vozit oko 13s ja najbolje vozio13.1xx
B.M - Floyd je napisao(la):Hvala ti druze puno.Znaci nema probijanaj klase nikako .De mi kazi sad jos jednu stvar,kad se trkamo,ko bude blizi prethodno napisanom vrmenu,on u sledeci krug ?