Nek angažuju SIPA.Sad nek angažuju radnike da skidaju Ferrari znakove sa drugih vozila, da nema više Ferrari Bravo-a
Drug, to je isto kao kad kupis kucu u elitnom dijelu grada i potpises ugovor da neces pravit gluposti.. kao da zakupis radnju na carsiji i obavezes se da nece stu otvorit bordel, kontas ?Ugovor potpisivati kad kupujes auto?????? Ko koga kupuje? On tebe ili ti njega?
Pa valjda za svoje pare mozes da uzmes sta hoces, a poslije toga to je tvoje a ne od nekog drugog... Vala kako god bilo da bilo ja za svoje pare uzimam sta ja hocu a ne neko drugi da mi poslije kaze mozes ti to uraditi ili ne mozes ili cak da ti kaze ne smijes kanister benzina i da vidis kako moze...
Kupac je uvijek bio i ostao na prvom mjestu, oni su samo sa tim svojim puhanjem izgubili ne jednog nego vise kupaca...
ako postoji fakat ovaj ugovor, kad kupujes auto ti potpisujes ugovor i pristajes na uslove, i nemas sta poslije pametovati.Ugovor potpisivati kad kupujes auto?????? Ko koga kupuje? On tebe ili ti njega?
Pa valjda za svoje pare mozes da uzmes sta hoces, a poslije toga to je tvoje a ne od nekog drugog... Vala kako god bilo da bilo ja za svoje pare uzimam sta ja hocu a ne neko drugi da mi poslije kaze mozes ti to uraditi ili ne mozes ili cak da ti kaze ne smijes kanister benzina i da vidis kako moze...
Kupac je uvijek bio i ostao na prvom mjestu, oni su samo sa tim svojim puhanjem izgubili ne jednog nego vise kupaca...
A ja ugradio radio-tuner pa sad imam tuniranu kočiju.
Smirite dozivljaje, warn, sljedeci vam je ban obojici.Nastavniče Srpsko-hrvatskog ja sam pokušo sa poker čipovima čipovat auto!!!!