Pa nisam se bas dogovorio oko cijene,ali auto vrijedi i vise od cijene,pa ga ipak uze
Kada budes u prolazu Ogi zovi pa cemo bacit jednu turu preko brda i onda zasjest,nesto zapalit,pojest i popit,izmedju ostalog i za to sluzi haha
Pa trudim se Davore,netko voli pit i drogirat se,ja u zadnje vrijeme ovo,lako se navuce,kao i na motor
Davor kad dodje, planira neki tur d' ExYu.Hvala, trebao bi da sluzi, nikoga jos nije izdao, a jos ovaj malte ne nov haha. Mislim da je sigurno u samom vrhu terenaca. Biti ce on zasigurno dugiii niz godina u mene. Jedino od rađe sto ima je ispolirat haubu i krov ofarbati ili presvuci jer je od sunca malo planuo
Tebe i Ogija Davore ocekujem ovamo kada dodes u ovaj brdoviti balkan
Ima klimu,hladi bolje nego u bmw,mozes zasebno paliti iza klimu i grijanje,povecati smanjiti koliko zelis,a da naprijed nikako ne radi,ima servo,abs,4 el podizaca,el retrovizore,zracne,kao svako malo auto,pa i vise,samo nema board haha
Ovo je neki klinac ko webasto,ne zavisi od niceg,posebno ga palis,neznam ni ja hahah
Ne idem nikad za Makarsku,nju, Neum i slicna mjesta ne volim nimalo,zato sto je sva raja sto vidas po kavama,ali sam svaki vikend u Baskoj,tamo je vec drugi svijet,a tako blizu,idem na Vrgorac,granicni prijelaz Orah,evo i s njim stigao za sat ipo tocno,nema guzve i gas