Super druze, kad si vec iz Sarajeva, i kada ga na ulicu izbacis, zovi da se druzimo sa Japancima.
Pa po fino sam ga platio nije bio jevtin.Kolko si platio ako nije tajna?
Sta su planovi oko motora? Ako ces raditi ja savjetujem da ga dignes za 30 konja tj ganjaj 200hp i dosta! Bas kao sr20det. Ne treba vise.
Vidjecemo dok zavrsim ove glavne poslove!!! Ma ima sice na prednjoj karabolci zadnjoj i na gepeku mal ispucala boja ma hocu to da sredim, Za sad ostaje zuto-zelena i crni krov imam u planu i farabati u kraljevsku plavu ali necu odma. Sto najbitnje limarija je zdrava nije truho nigdje pa cemo ovo polako da radimo jedno po jedno.Nadjemo se, pa neki photoshooting bacimo.
Nego, u koju boju planiras lakirati?
Ja se nadam u neku punu kristala, da bude vrh.
I samo polako radi i pametno.
koliko te je izasla reg?
Masala
Al' odrase kozu sa ledja sa ovim registracijama jebote. Ovo je stvarno kriminal majke mi jos su opet najavili poskupljenje . Registrujes auto na godinu koje realno vozis 6 mjeseci u godini i ne predjes 2-3 hiljade km sa njim. Ko ce ga voziti po usranom kisnom bosanskom vremenu, ili nedo bog zimi kada cestu posipaju radioaktivnim otpadom koji pojede auto. Jos dodaj na to cijene goriva, i stavili su akcizu 10 feninga opet... ma extrica, ovo je ubjedljivo najgora drzava za biti ljubitelj auta al eto.
Pa naravno da je ostala farbo karabolke i haubu ravno itd reko sam da necu mijnjati boju bila ispucala prednja karbolka i boja na obadvije i hauba je bila plava. Neka boje za sad kad dodze vrijeme promijenicemo bojuPa sta si ti sad uradio sa lakiranjem?
Ostala je ista boja.