allroad je napisao(la):pitaj srdjana za cipovanje :lol:
bulex je napisao(la):allroad je napisao(la):pitaj srdjana za cipovanje :lol:
to mi je prvo palo na pamet kad sam vidio da tu software-sku promjenu zovu cipovanje...
allroad je napisao(la):bulex je napisao(la):allroad je napisao(la):pitaj srdjana za cipovanje :lol:
to mi je prvo palo na pamet kad sam vidio da tu software-sku promjenu zovu cipovanje...
to isto kad je rodjak bio kod mene nedavno i kupili mi PS 3
dolazi moj stari i gleda kaze pa sto niste chipovali dvicu
jesmo spameri neka malo :icon_exclaim:
i upsut bule jb ga ti pa nije nindendo nego nintendo
GOLF TZ je napisao(la):pusti suplje price...ovako imam nintendo wii cipovo sam gfa...cipovanje sam platio 150 maraka....posalcu ti poruku sutra od covjeka...covjek ima radnju preko puta nove americke amabsade....kad se ide prema avazu....uglavnom nisam do sada imao problema a sto se tice igrica kupovao sam kod nekog momka iz sarajeva i sve mi igrice rade....eto sutra cu ti u privatnoj poruci poslati brojeve od obojice...
GOLF TZ je napisao(la):pusti suplje price...ovako imam nintendo wii cipovo sam gfa...cipovanje sam platio 150 maraka....posalcu ti poruku sutra od covjeka...covjek ima radnju preko puta nove americke amabsade....kad se ide prema avazu....uglavnom nisam do sada imao problema a sto se tice igrica kupovao sam kod nekog momka iz sarajeva i sve mi igrice rade....eto sutra cu ti u privatnoj poruci poslati brojeve od obojice...
GOLF TZ je napisao(la):aa gdje bogati ima nova konzola i cipovana za 200 km...uostalom novo nemoze biti cipovano...cim se otvori polovno je....a sto se tice cipa sto sam radio...ne mogu se pozaliti...nznam kako se cip zove ali do sada je sveigrice citao...u tz je bilo cipovanje ili bolje reci softwersko pravljenje da se mogu kopije citati i ljudima radilo prva dva tri mjeseca i onda konzola pocela lediti i na kraju crkla....
MTR je napisao(la):061/234 438 Tuzla