kavaz Član 16.06.2011 #31 sve je to lijepo, al druze koliko ja kontam 7000 glasova si iza vodeceg :icon_confused: slaba nafaka haman
sve je to lijepo, al druze koliko ja kontam 7000 glasova si iza vodeceg :icon_confused: slaba nafaka haman
Salle Član 16.06.2011 #33 kavaz je napisao(la): sve je to lijepo, al druze koliko ja kontam 7000 glasova si iza vodeceg :icon_confused: slaba nafaka haman Kliknite za proširenje... ma hajd, nema veze, bitno je da se učestvuje... a ima i 50 nagrada pa mozda bude kakve nafake,.... to će na kraju biti, daje makar majicu dobit ! :lol:
kavaz je napisao(la): sve je to lijepo, al druze koliko ja kontam 7000 glasova si iza vodeceg :icon_confused: slaba nafaka haman Kliknite za proširenje... ma hajd, nema veze, bitno je da se učestvuje... a ima i 50 nagrada pa mozda bude kakve nafake,.... to će na kraju biti, daje makar majicu dobit ! :lol:
kavaz Član 17.06.2011 #34 hehe pa eto 80-ak glasova se nakupilo kad sam ja gledao, al brate nekakvi krastavci imaju 7000+ :lol:
hehe pa eto 80-ak glasova se nakupilo kad sam ja gledao, al brate nekakvi krastavci imaju 7000+ :lol: