ArminM Član 27.05.2011 #106 joj danas vazdan nisam mogao da igram,nisam bio kuci, sad sam preumoran da bih igrao, samo se vi zabavljajte
joj danas vazdan nisam mogao da igram,nisam bio kuci, sad sam preumoran da bih igrao, samo se vi zabavljajte
mato19E Član 27.05.2011 #108 preko veze izganjo porsche evo malo slikica od maloprije sa kolegom Eky_123,i malo mojih masina i moje dvi igrackice
preko veze izganjo porsche evo malo slikica od maloprije sa kolegom Eky_123,i malo mojih masina i moje dvi igrackice
ArminM Član 27.05.2011 #109 ja ja, preko veze:lol::lol::lol::lol::lol::lol: ma krs je porshe opet, dzaba mi ga
ArminM Član 27.05.2011 #112 u svih auta u dvije boje, samo kod mene jednobojac,stock:lol::lol::lol: morat cu i ja pocet cunirat
basinac Član 27.05.2011 #113 Eno i moje mazge, nego evo slika i od mene Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us EDIT: imal ko da je raspoložen za jedan rejs i meet
Eno i moje mazge, nego evo slika i od mene Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us EDIT: imal ko da je raspoložen za jedan rejs i meet
ArminM Član 27.05.2011 #114 ja sad dosao kuci, dok malo prelistam forum igrat cu ja, nisam odavno,pozelio sam, nisam rocca testirao jos:icon_smile:
ja sad dosao kuci, dok malo prelistam forum igrat cu ja, nisam odavno,pozelio sam, nisam rocca testirao jos:icon_smile:
L lhasa_green_beast Član 28.05.2011 #117 kako se mozemo skupiti da zajedno igramo ? Koji su vasi nickovi i koji ste leveli ?
eky_123 Član 28.05.2011 #119 hahah sinoc nisam spavao jebo vas XD nisam mogo prestat XD danas sam malo uzivo igrao ahahah