Nezapamćena tragedija

Nezapamćena tragedija

Početnik
Poginuo u sudaru žureći da doveze tijelo umrlog brata, treći brat na samrti :icon_cry:

Porodicu Savić iz Ivanjice danas je zadesila nezapamćena tragedija - dva brata su mrtva, a treći se bori za život. Dejan Savić /37/ umro je od infarkta rano jutros u užičkoj bolnici , a njegov brat od strica Radoslav /43/ poginuo je u saobraćajnoj nesreći, žureći prema Užicu da preuzme tijelo svog bliskog rođaka. Sa njim je u vozilu bio i Goran,Dejanov rođeni brat - , pišu "Večernje novosti" u sutrašnjem broju. Goran je zadobio teške povrede glave, a ljekari u Beogradu se bore za njegov život.
U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila na ulazu u Arilje, u naselju Bogojevići, došlo je do direktnog sudara dva vozila, a Radoslav je poginuo na licu mjesta.
Prema podacima užičke policije, Radoslav je bio za volanom "golfa", i vozilom je, iz za sada nepoznatog razloga prešao u lijevu saobraćajnu traku pri čemu je direktno udario u "reno megan" koji je dolazio iz pravca Užica. Vozač "megana" je preživio udes i prema prvim procjenama ljekara, povrede koje je zadobio, neće ostaviti trajne posljedice.
Trojica Savića imaju po dvoje djece. Radoslav je bio vlasnik benzinske pumpe u Ivanjici, a braća Goran i Dejan su imali privatnu firmu. RIP :icon_cry:
 

Prilozi

  • udesiva.jpg
    udesiva.jpg
    16,4 KB · Pregleda: 98
Član
auuuu, sta je ovo....evo jutros udes u blizini ugljevika....dva totalno unistenna auta:icon_sad:
 
Legend
Nazalost, u takvim situacijama covjek ne razmislja.. oni koji su nedaj Boze dozivili tako nesto, da moraju vozit nekog u bolnicu u tako kriticnom stanju znat ce o cemu pricam..

Zao mi je momaka stvarno :icon_sad::icon_sad:
 
Član
Ta Ivanjica je malo mesto, ali je poznata po tragedijama...Pre par godina dve sestre na skuteru poginule, a brat se ubio...I sve tako neke priče, katastrofa.
 
Sve to je,nedaj Boze nikome...ali kako je ovome sto je bio u meganu,ni kriv ni duzan,a vjerovatno nije ni vozio brzo....
covijek nastrada bezveze...:icon_sad:
 
Top