S street thunder Član 26.01.2008 #16 ma ostavicu ja sebi GT...rekao mi je stari davati novac...mada radim jer sam upisao fakultet
Nikola Član 26.01.2008 #17 pozz i dd. Da sam na tvom mjestu uzeo bih BMW-a. Stavi slike GT-a da ga vidimo posto se neces mjenjati
pozz i dd. Da sam na tvom mjestu uzeo bih BMW-a. Stavi slike GT-a da ga vidimo posto se neces mjenjati
jaha Član 26.01.2008 #18 Dobro dosao..pozdrav........golf je pravo lijep sminkica pogotovo s onim felgicama,al BMW cabrio ako budes mjenjao uzmi njega...................
Dobro dosao..pozdrav........golf je pravo lijep sminkica pogotovo s onim felgicama,al BMW cabrio ako budes mjenjao uzmi njega...................
nihad3tzo Član 26.01.2008 #19 Pozz i DD . . . a neznam kako si dosao uopste u dilemu oko izbora hehe bimera definitivno!!!
S street thunder Član 27.01.2008 #21 imaju slike GT-a u garazi...pa et vidite ga sad je na redu njegovor farbanje ...mislim najvjerovatnije u narandastu...ili crnu
imaju slike GT-a u garazi...pa et vidite ga sad je na redu njegovor farbanje ...mislim najvjerovatnije u narandastu...ili crnu
Pike_gti Član 27.01.2008 #24 prodas meni felge ove s golfa i imas za gorivo ak si za nadjemo se na pola puta
S street thunder Član 28.01.2008 #25 ja mislim da buraz ih prodaje...opat neznam al sigurno ih prodaje...on sve prodaje on se time i bavi autima i tako tim stvarima
ja mislim da buraz ih prodaje...opat neznam al sigurno ih prodaje...on sve prodaje on se time i bavi autima i tako tim stvarima
Adibg Član 28.01.2008 #26 Pozdrav ma uzmi onaj koji je manje presao za koji mislis da je u boljem stanju inace oba automobila su dobra
Pozdrav ma uzmi onaj koji je manje presao za koji mislis da je u boljem stanju inace oba automobila su dobra