CHALLENGER je napisao(la):Iskreno ne vjerujem. Osoblje tog OMV-a jeste diskutabilno, ali za cenera toliko rizikovati nema logike. To se sve moze lako provjeriti, kamere, racuni, itd..
A sta ocekujete za 10 KM goriva po cijeni cca 2.4 KM da se pomjeri na pola rezervoara :icon_eek:
menso206 je napisao(la):ja sam prosle god isao u mostar i kad sam krenuo nazad bilo je u rezervaru al aj reko nasut cu 10km na OMW, kazaljka se ni pomakela nije.. dodem kuci odem na petrol naspem jos 10km opet se nije pomakela i okrenem se reko sipaj jos 20 km onda mi je skocilo za sve sto sam nasuo kad god naspem 10 km nepomakne se. moram nasuti najmanje 15 km da se kazaljka pomakne
A20DTH je napisao(la):menso206 je napisao(la):ja sam prosle god isao u mostar i kad sam krenuo nazad bilo je u rezervaru al aj reko nasut cu 10km na OMW, kazaljka se ni pomakela nije.. dodem kuci odem na petrol naspem jos 10km opet se nije pomakela i okrenem se reko sipaj jos 20 km onda mi je skocilo za sve sto sam nasuo kad god naspem 10 km nepomakne se. moram nasuti najmanje 15 km da se kazaljka pomakne
Oce to na peugeotu, ali i na vecini auta. Isti slucaj sam imao i ja na 307ici
vw_damir je napisao(la):Kad smo kod pumpi i sipanjima za cenera da vam napisem jednu simpaticnu anegdotu.
Imao jedan momak iz mog naselja BMW-a kockicu i vjecito ga na istoj pumpi u Buca potoku za petaka sipo
jednom prilikom prije nekih godinu dana dobije oko 50KM na kladionici i tu vecer ode na pumpu... kaze pumpadziji 95-tice za cenera, a on ce ti njemu ko iz topa, opaa brate, jel se to malo do mora poslo