Nestasica plina

Nestasica plina

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Kod mene nema zime, ja u audija nalozim bukovine i guri sveta zemlja... Vozimo se ja i drug, kad kaze on, ajd sto si ovoliko nalozio, ali sto pec stavi naprijed, pa izgorasmo... :lol:

Član
fidel je napisao(la):
emir_89 je napisao(la):
u robotu juce prodato preko 3000 grijalica :icon_biggrin:

ljetos kad sam ja ubacivo 7-8t uglja, drugi su uzivali. e eto vam ga sad :lol:
moji radijatorcici vruci, sto je lijepoooooooo :icon_smile:

nije to nista,ja za sezonu ubacim i po 20t uglja

uuu mlogo kume
za sezonu ja potrosim 6 tona max...

Početnik
strasno je to s plinom... strasno!

gledam sinoc na vijestima na novoj, kazu u hrvatskoj imaju rezerve za dva mjeseca... gledam poslije nesto nase, kaze za 5 dana i to samo za prioritetne potrosace...

ne znam samo da li je zgrada zajednickih institucija na prioritetnom?! :icon_rolleyes:

Član
Hrvati imaju plina za 2 mjeseca,a mi imamo mazuta za 5 dana..I gledam kod njih rasprave bile na tv-u a ne znam da je kod nas iko rekao ijednu pametnu..Nego suti i cekaj da puste plin,boli te briga..Platu u dzep,nizasta......

Član
Schumi je napisao(la):
Hrvati imaju plina za 2 mjeseca,a mi imamo mazuta za 5 dana..I gledam kod njih rasprave bile na tv-u a ne znam da je kod nas iko rekao ijednu pametnu..Nego suti i cekaj da puste plin,boli te briga..Platu u dzep,nizasta......

sta nase politicare briga. imaju zita da mogu hajcat i da ne osjete na dzepu koliko hajcaju. sve to treba protjerat. gamad
sorry na OT

Član
emirEX_sa je napisao(la):
Schumi je napisao(la):

sta nase politicare briga. imaju zita da mogu hajcat i da ne osjete na dzepu koliko hajcaju. sve to treba protjerat. gamad
sorry na OT

POTPIS KO KUĆA

Član
Ja na toplanama ,normala grije,doduse slabije,ali opet dovoljno da se zagrije.. zato mi na fakultetu grije da se ne moze pricradijatoru :D

Član
sace sarajlije trazit da se prikace na nasu TE...hahahahah...onda ce im TK puknut dobar porez i cijenu, i eto...heheh, dosta su oni nas klepali...

Član
Hrv ima za 3 tjedna, sve skupa što je tamo je za 2 mjeseca, al nije sve za HR.. najžešće mi je kak tu u hr prodaju plin (naš) talijanima jeftinije nego što uvoze ruski, a proizvodi se i više nego što nam treba
.. al kod mene su drva.. nije bilo zime dok sam ih cjepo vani, nema zime sad dok fino izgaraju jedno za drugim :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.