Član
Thankx admin za novu temu :icon_biggrin:
-Suki- je napisao(la):ma HVLP 1.4 i deriiiiii miskoooo
MTR je napisao(la):trenutno se radi u "one visit application" sistemu , tj kad udjes u komoru radis bazu , dok baza osusi mjesas lak , odmah ga nanosis ( magla+puna ruka ) , znaci nema cekanja da otpari izmedju ruku , izlazis iz komore palis pecenje i cao , gotovo .
VW Diego je napisao(la):e posto vidim da se razumijte, ako moze savjet, da li ovaj set zadovoljava neke amaterske do polu profesionalnih potreba, znaci nisam majstor ali mi ide od ruke, ucim pomalo imam volje i tako to!
u pitanju je ovaj set
http://www.pik.ba/artikal/6159515/lakiranje-pistolja-za-lakiranje-set-dvije-sprice-1-3mm-i-0-8mm-hvlp-novo/
hvala
MTR je napisao(la):-Suki- je napisao(la):ma HVLP 1.4 i deriiiiii miskoooo
ok je i to , ali na danasnjem vremenu kad gledas da ustedis materijala i vremena onda je 1,4 previse .
danasnji lakova sa VOC oznakom koji se rade u 1,5 prelaza ne trpe velike dizne .
npr. nekad je u MS/HS varijanti laka koji se mijesa 2:1 trebalo po 2,5-3 kile za cijelo auto , plus sto ti treba pofino vremena jer si radio 2 pune ruke , danas zamaglis u prvoj ruci ( 0,5 ) i odmah radis punu ruku i gotovo , za to ti danas treba 0,8 do 1,2 litre laka .
trenutno se radi u "one visit application" sistemu , tj kad udjes u komoru radis bazu , dok baza osusi mjesas lak , odmah ga nanosis ( magla+puna ruka ) , znaci nema cekanja da otpari izmedju ruku , izlazis iz komore palis pecenje i cao , gotovo .
Tarik_Kadic je napisao(la):Standox zna sta radi :icon_biggrin: a 3M je brate skup
leon1p je napisao(la):Ima li ko mozda T1 za Devilbiss GTi na prodaju ?
MTR je napisao(la):leon1p je napisao(la):Ima li ko mozda T1 za Devilbiss GTi na prodaju ?
ima kod mene , H1 , T1 , T2 , sta god hoces
da malo dignemo temu