Nekoliko pitanja

Nekoliko pitanja

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Poz svima,imam nekoliko pitanja,posto nameravam kupit auto spreman sam izdvojit do 10.000 eura,mada posto nameravam kupit nesto i tunirati ga,bolje mi je dat 7.000 eura i tunirat za 3000,sad sam nesto zagrejan za pezoe 206,video sam mnogo pezoa,mogu da se urade boli glava..
Nasao sam pezo ustvari evo linkovi,
http://www.polovniautomobili.com/auto_oglas_detalji.php?id=81832
Dobar je pezo GTI,ocuvan,mada za ove pare mogu uzet Golfa IV,koji je bolji od Puga?(ili ne)?
Onda sam nasao na Pezoa ovoga http://www.polovniautomobili.com/auto_oglas_detalji.php?id=77998
cena 5.300eura,ne trosi nista..ostaje mi kesha da se tunira,al opet brzina...motor...
I na kraju jedan momak iz BG prodaje vec tuniranog Pezoa 206 evo link
http://www.polovniautomobili.com/auto_oglas_detalji.php?id=80568
Pezo se meni extra svidja... i nije mu los motor,nije GTI,mada je pojacan..Sad neznam,hteo sam da pitam vas iskusnije..Sta predlazete?
 
Član
brate da ti kazem da se za onog zadnjeg neces zajebati 100%...auto je u extra stanju...vidio sam ga nekoliko puta uzivo...mada nije to to...ljepse je sam sebi sredjivati auto po svom ukusu nego kupiti vec nabrijano auto u koje je vlasnik ulozio preko 5000 eura...al neznam opet...ti odlucujes...a jesi mozda gledao 306???...isto fin autic ako vec volis Peugeote...srecno u kupovini...:cool::cool::cool:
 
Član
ja bi najprije ovog prvog, pa u njega malo nesto ulozio...najjaca masina u njemu, ocuvan, malo preso...prvog definitivno...!
 
Super Moderator
ako ces peugeot onda ovog prvog... al kao sto si vec spomenuo golfa GTI ja dajem glas za njeg... da si malo pozurio mogo si iz amerike jeftino ufest GTI-a sa full opremom i malom miljazom... al sad dolar skocio nema vise kupovine iz amerike :lol:
 
Član
Jesi li gledao ovdje u oglasima!? Covjek je prodavao Pug GTI plavi! Iz Sarajeva je momak!
 
Član
MIslim da je pogresan izbor marke automobila za tuning. Idi na proizvodjace koji su godinama "u" tuningu, za koje ima dijelova. Njemacka, Japanska industrija.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top