marko to ja trebam sad da trosim svoje pare da bi tebi dokazo ko je glasniji??? ti ba drug al uopste nisi normalan ... od ovog trenutka ja cu fino kulturno da te iskuliram, sa glupim ljudima jednostavno se ne da diskutovat jer ti jos nista vezano za pitanja koja sam te pito reko nisi nego ides na kartu napadni edu a ne reci nesto vezano za setup sto meni dalje govori da ti nemas pojma sta pricas nego da (sto znamo obojica) imas nesto protiv mene konkretno i da ti ama bas nista sto ja uradim zanimljivo biti nece tako da najbolje i najlakse ti je da se klonis mojih tema i rjesena stvar ...
joke ja bar kolko znam marko jos nema nista napravljeno iza sebe, ja imam u ukupnom poretku BH dB scene (street A) 3. mjesto 2008-e i 2. mjesto 2009-te godine sa topla akku, 35 kvadrata kablovima, jvc hu, 2x pioneer 258d4, kutija za slusanje sa kosim prednjim i zadnjim stranama (unutra samo silikon na spojevima nikakvih premazivanja bilo nije, porta 2 obicna ne aeroport i tapacirana crnom eko kozom) i shark pojacalo srf-1000 4 kanala, ab klasa i naravno auto skoda felicija KARAVAN ... evo video kako je to sviralo:
http://www.youtube.com/watch?v=3P_oGBPyM0I
rez cijele godine 141,4 - 141,8 zavisno od vremena ...
nego necemo sad prevrnut ovu temo da bude o meni, radi se o jako skupom sistemu koji je utrpan u auto za svega 2 dana, manje vise nikakvi planovi nisu napravljeni nego smo jedno po jedno trpali u kola kako stignemo ... kutija je primarno trebala bit povucena skroz nazad do tablice i da je woofer i port okrenut prema gore, medjutim zbog plitkosti gepeka, uradili smo ovako i ima jos bruka stvari koje su se planirale uradit drugacije medjutim uradjene su ovako ... a vec sam vam reko svima, da imamo ovoliko para svaki pojedinacno, niko istu stvar kupio nebi tako da je totalno nepotrebno razgovarat o tome sta je kupljeno a sta se moglo kupit ...