0g1 je napisao(la):cu za 200 km auto uzet a ja dao preko 800KM za biciklo a on oce auto za 200 :icon_confused:
goran16v je napisao(la):Za 400 - 500 KM neces naci nista da je registrovano bar jos neko vrijeme i da vozi. Ili ces naci auto da vozi ali neregistrovan ili ces naci registrovan ali u kvaru, ili vozi ali registrovan jos 10 dana. U svakom slucaju na kraju ces opet izletiti 800 - 1000 da ti auto bude registrovan i da vozi.
Poznanik kupio razvaljenig Yuga 45 za 300 KM, za 15 dana ga registrovao i preveo, dvije zimske gume, jos neke sitnice da auto bude teh. ispravan i pope se cifra na 900. Kad ga je kupovao izbrojao zeni 300, sjeo u auto i sav sretan otisao, a kad je trazio auto naletio na Yuga 55, registrovanog jos 10 mjeseci 5 x bolji od njegovog za 1000 i njemu bilo puno!
CoL3-99 je napisao(la):goran16v je napisao(la):Za 400 - 500 KM neces naci nista da je registrovano bar jos neko vrijeme i da vozi. Ili ces naci auto da vozi ali neregistrovan ili ces naci registrovan ali u kvaru, ili vozi ali registrovan jos 10 dana. U svakom slucaju na kraju ces opet izletiti 800 - 1000 da ti auto bude registrovan i da vozi.
Poznanik kupio razvaljenig Yuga 45 za 300 KM, za 15 dana ga registrovao i preveo, dvije zimske gume, jos neke sitnice da auto bude teh. ispravan i pope se cifra na 900. Kad ga je kupovao izbrojao zeni 300, sjeo u auto i sav sretan otisao, a kad je trazio auto naletio na Yuga 55, registrovanog jos 10 mjeseci 5 x bolji od njegovog za 1000 i njemu bilo puno!
ma moze se naci,moj je stari isto tako trazio bilo sta da ima za posla jer staroj treba jetta,imao renaulta 4 i prodo ga registrovanog za 450km,vec godinu dana voza ga susjed bez problema,nekad se lako moze naci
:icon_exclaim::icon_exclaim:
goran16v je napisao(la):CoL3-99 je napisao(la):goran16v je napisao(la):Za 400 - 500 KM neces naci nista da je registrovano bar jos neko vrijeme i da vozi. Ili ces naci auto da vozi ali neregistrovan ili ces naci registrovan ali u kvaru, ili vozi ali registrovan jos 10 dana. U svakom slucaju na kraju ces opet izletiti 800 - 1000 da ti auto bude registrovan i da vozi.
ma moze se naci,moj je stari isto tako trazio bilo sta da ima za posla jer staroj treba jetta,imao renaulta 4 i prodo ga registrovanog za 450km,vec godinu dana voza ga susjed bez problema,nekad se lako moze naci
Eto sam si napisao, prodao za 450 neregistrovanog, jos registracije 300 stoje i eto opet cifre od 750 - 800, znaci 400 - 500 te ne moze pokriti da je registrovan i da vozi...
CoL3-99 je napisao(la):goran16v je napisao(la):CoL3-99 je napisao(la):goran16v je napisao(la):Za 400 - 500 KM neces naci nista da je registrovano bar jos neko vrijeme i da vozi. Ili ces naci auto da vozi ali neregistrovan ili ces naci registrovan ali u kvaru, ili vozi ali registrovan jos 10 dana. U svakom slucaju na kraju ces opet izletiti 800 - 1000 da ti auto bude registrovan i da vozi.
Eto sam si napisao, prodao za 450 neregistrovanog, jos registracije 300 stoje i eto opet cifre od 750 - 800, znaci 400 - 500 te ne moze pokriti da je registrovan i da vozi...
:lol::lol:"imao renaulta 4 i prodo ga registrovanog za 450km"