Need For Speed:Pro Street UPDATES

Need For Speed:Pro Street UPDATES

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
meni se još ne čini, nikako da je skinem, presporo ide.. ima ko neki private tracker da me invite-a?
 
Član
@corrado
otidji na http://bittorrents.ro/ registruj se i skidaj (ide full brzinom )

ja cu danas da je probam dok dodjem iz skole :) pa cu da javim ;)
 
Član
hvala, još nisam probao (koristim flat account od frenda kad njemu netreba) al brijem da će bit brzo.
je da ne kužim ruski, al mislim da će bit ok, daj ti javi ak probaš prije mene
 
Član
rx-8 ima brijem u svakoj tunerskoj igri, a ima i taj tvoj bmw hehe, btw onaj torrent site je PREDOBAR, skida mi maximum brzinom od prve minute (meni je to 215kbps)
 
Član
Pozdrav, ja sam novi na ovom forumu. Cini mi se da je vamo luda ekipa koja stalno pomaže jedni drugima.

Sad pitanje u vezi igre Pro street.
Ljepo sam se registriro na http://bittorrents.ro/ i pčeo skidat. Došo sam do 93% i odspojio sam se s neta jel je brzina naglopočela padat. Nakon toga sam restarto komp i ponovno se spoio ali mi nije htjelo nastavit download nego samo piše ovo:
http://rapidshare.com/files/70352569/error.JPG.html
HELP!!! :icon_cry::icon_cry::icon_cry:

EDIT: našo sam u čemu je bio problem
pozz
 
Član
prošo sam battle machine, igra mi se čini odlična, drift su opet totalno izmjenili (al bolji je od carbona), postoji čak i neka realnost nabrijavanja... ali sam se jebo s tim blueprintovima dok nisam skužio da moraš 1 auto koristit samo za jedan tip utrka, i ak promijeniš tip utrka za taj auto sve što si nabrijo se makne, imaš opet stock car, moraš sve vraćat kak je bilo (al nemoraš kupovat to kad si već kupio), fakat se može složit auto da izgleda onak jeftino skrpano ko ona rx-7-ica sa slike, može se stavljat različite felge naprijed i straga.. zagrijavaš gume sa burnout-om prije drag-a, može se u driftu kuplung koristit što je super, držiš gas i kuplung, pustiš kuplung i onda.. :)
Uglavnom igra je dosta "igriva" i meni se čini jako dobra
 
Član
deni- samo extractaj prvi file i sve ide automatski, kad se sve extracta dobiješ jedan image file .img , to otvoriš sa deamon tools, power iso, ili alcoholom, kad otvoriš onda ti je ko da si stavio dvd u komp, instalacija se pokrene, ak ne pokreni setup, crackaj i igraj ;) (možda kasnije skini drugi crack od vitality, meni ide malo bolje s njim)


ekipa sorry zbog 2 posta, kasno sam vidio njegov
 
Član
Hvala, sad još čekam da instalacija završi pa to se onda mora stavljat odvojeno na jedan dvd i jedan cd onako dok je u raru. Pa onda kad to nekom dam on mora prvo sve kopirat na komp pa onda otpakirat pa onda alkohol itd
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top