Mozes li mi malo detaljnije objasniti kako to da napravim radio sam davno na to na nekog forda ali sam zaboravio znam da se probijaju 2 rupe na cep od boce?Probaj 'na infuziju' znaci ne da vuce iz rezervoara nego iz nekakve flase/kanistera, ako tako radi onda gledaj dovod goriva
Vjerovatno da jeste nesto oko togaDa nije negdje zacepljen dovod goriva?
Ma samo uzmes neku flasu, naspes goriva u nju i komad crijeva iz nje na pumpu goriva i paliMozes li mi malo detaljnije objasniti kako to da napravim radio sam davno na to na nekog forda ali sam zaboravio znam da se probijaju 2 rupe na cep od boce?
Ok,hvala pokusacu to pa javljam jel uspjeloMa samo uzmes neku flasu, naspes goriva u nju i komad crijeva iz nje na pumpu goriva i pali
Ma bitno mu je da on upali, a gdje ce vracat to je manje-vise, valjda nece vozit takopovrat obavezno spoji na tu istu flasu jer ce ti vracat u rezervoar
Slican sam problem imao na Golfu,znaci sve izmijenjo sto se tice elektronike,i opet isto.Nije mogao uopste se voziti,trzo,gasio se...Ma uzas.I na infuziju sam ga prikljucivo..Dok nisam otjero do covjeka sto pomocu instrumenta opravlja karburatore.Od tad ima godina dana i evo i sad ide dobro.Taj dan sam presao 100km sve u drugoj br.U Nevesinju zivi ovaj covjek.Probao sam na infuziju i jos makao crijevo do karburatora stize gorivo al nece ne pokusava da upali a kad uspem direktno pokusa cak i sastavi ovo je nemoguce,da nije kakvo zacepljenje u karburator
Ja sam inace iz Crne Gore imamo i mi jednog odlicnog majstora za karburatore ali je prezauzet pa nema sad vremena on kaze mogu biti svecice a moze biti i to sto si ti rekao da je blokirao karburator od stajanja,izgleda da stajanje bas napravi sranje od autaSlican sam problem imao na Golfu,znaci sve izmijenjo sto se tice elektronike,i opet isto.Nije mogao uopste se voziti,trzo,gasio se...Ma uzas.I na infuziju sam ga prikljucivo..Dok nisam otjero do covjeka sto pomocu instrumenta opravlja karburatore.Od tad ima godina dana i evo i sad ide dobro.Taj dan sam presao 100km sve u drugoj br.U Nevesinju zivi ovaj covjek.
Rekao sam ti ukoliko sve uradis oko struje u najgorem slucaju je karburator...Ja sam inace iz Crne Gore imamo i mi jednog odlicnog majstora za karburatore ali je prezauzet pa nema sad vremena on kaze mogu biti svecice a moze biti i to sto si ti rekao da je blokirao karburator od stajanja,izgleda da stajanje bas napravi sranje od auta
Samo da ne bude karburator nadam se,ako su svecice lako cemo za toRekao sam ti ukoliko sve uradis oko struje u najgorem slucaju je karburator...