Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
kod mene je trica !! ... ispravne sijalice, ispravan osiguran ... a trazio sam to sto kazes na mjenjacu ali ne znam kako to izgleda !! ...
@trizex - ne postoji papucica za rikverc ...
prvo provjeri gljivu od rikverca na mjenjacu,probaj direkt da prespojis,i vidjet ces,ako bude radilo,onda je do gljive, ako opet nebude radilo, osigurac ili sijalica..
sklonio sam sve sa rucice mjenjaca, ali nisam mogao nigdje da nadjem to sto vi govorite ... sve je plastika i nigdje nikakvog prekidaca nema ... pomagajtee ... ako ima ko slike kako to izgleda ta "gljiva" ... ne znam bas puno o tome ...
evo stavio je kolega sliku.. razgledaj malo i skontat ces gdje se nalazi.. ako ne budes mogao naci, posaljem ti ja sliku...
btw... napatit ces se dok je odvrnes i zavrnes, vjeruj
kod mene je trica !! ... ispravne sijalice, ispravan osiguran ... a trazio sam to sto kazes na mjenjacu ali ne znam kako to izgleda !! ...
@trizex - ne postoji papucica za rikverc ...
ispod haube na mjenjacu, dvije zice idu na kriskicu, spoji te dvije zice i vidi rade li svijetla, ako rade kruska, ako ne opet prerovi osigurace, sijalice, kontakt na sijalicama i stopki, kablice, ako imas instrument vidi dolazi li napon na sijalice ili ne, provjeri krusku instrumentom (kruska je prekidac ustvari, stavis instrument na mjerenje diode, u jednom slucaju mora pokazivati 1 - kada ne vodi, i 0 - kada vodi, tj kada je ubaceno u rikverc...)