ne pokazuje koliko ima goriva

ne pokazuje koliko ima goriva

Član
dakle,radi se o golf 2..inace poznat kao beli grom :lol: ,ili kako ga moji drugovi nazivaju..Mustang (radi potrosnje :D )

nego,da predjem na stvar..
kao sto u naslovu pise,ne pokazuje mi vise kazaljka koliko imam goriva.
skoro mi je puklo crijevo od goriva,pa sam to sredio kod majstora,i od tad ne znam koliko imam goriva. aj kont'o sam da nije zbog toga sto je o'šlo svo gorivo,pa reko kad se natoci kako treba da ce bit sve ok..ali nije.
e sad da se ja ne bih ganjao opet kod majstora,posto nemam bas vremena za to..zanima me dal ima ness da bi ja tu mog'o sredit..dal je mozda neka sitnica u pitanju,koja je slucajno preskocena prilikom opremanja,pa da se to lako moze nastimat,ili da ipak idem majstoru?

danke
 
probaj drug samo izvaditi plovak iz rezervoara mozda ti je on previse opao pa ga sada nemoze podici nivo goriva tj. mozda je gdje zaglavio ;)
 
vidi na plovku džek da nije mozda zaboravio uštekati ili da nisu zice prekinute,jer onaj poklopac zna precvikati zice ako se pogresno postavi
 
Član
Da nisi slučajno ostavio auto upaljeno dok su ti točili gorivo. Tako je i meni jednom bilo i nije nekoliko mrdala i onda je dosla sebi. :D
 
Top