PyToN Član 02.12.2010 #1 Covjek ga nasara zbog malo pjene na autu :lol: http://www.youtube.com/watch?v=QWktacrcJZ4
kavaz Član 02.12.2010 #2 hahahah gledao sam ovo, al svaki put mi smijesno, ubi cojk hljeb u njemu, a ovaj ne smije nista, trazio je to haha
hahahah gledao sam ovo, al svaki put mi smijesno, ubi cojk hljeb u njemu, a ovaj ne smije nista, trazio je to haha
PyToN Član 02.12.2010 #4 0g1 je napisao(la): bilo jedno 20 puta Kliknite za proširenje... Nije na odmet jos jednom se nasmijati:lol:
0g1 je napisao(la): bilo jedno 20 puta Kliknite za proširenje... Nije na odmet jos jednom se nasmijati:lol:
tibor987 Član 02.12.2010 #5 al najbolje rece mu da je skrivena kamera, pa popi jos vise degeneka hahaha...bolje da je sutio hahaha
al najbolje rece mu da je skrivena kamera, pa popi jos vise degeneka hahaha...bolje da je sutio hahaha
ArminM Član 02.12.2010 #6 mocna skrivena kamera,zavrsis u hitnoj nakon toga:lol::lol::lol::lol::lol::lol: ludilo
_Leta_AvantGarde_ Član 03.12.2010 #9 bilo nekoliko puta, vala i ja bi ga sutno u dupe i polio ga s onim s*anjem, je*o skrivenu kamer
Hodbina Član 04.12.2010 #13 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: jebo te zivot gorka mu je kora hljeba
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: jebo te zivot gorka mu je kora hljeba
allroad Super Moderator 04.12.2010 #15 ja kretena on ga pustio da ga lupa onu kantu bi mu nasadio na glavu i iznabijao ga s kantom na glavi