AdnaNsa je napisao(la):sto se mene tice ja ne mogu povecati vise ove naljepnice a da ne utice na kvalitet,dakle trenutna velicina je 12,35x5,29 i mislim da je sasvim dovoljna jer je tako dizajnirana da svako moze procitati poruku :icon_biggrin: a evo povecao sam malo na 15 x 6,42 pa ako odgovara da se i ova velicina printa :
antrax ti mozes otici i uraditi samo ove 2 velicine npr da vidimo kako izgleda i velicina ukoliko ti vec prijatelj radi s tim i da li mozda on ima neki nacin da ih jos uveca a da ne pokvari kvalitet
adi187 je napisao(la):funky je napisao(la):jedno pitanje od mene... da li grijaci smetaju ovoj naljepnici ? tj. da li da je zaljepim iznutra ili s vana na zadnju sajbu... (ako svana strah me da je zadnji brisac ne pocupa...)
u prethodnoj temi sam ja dao prijedlog da se napravi i nekoliko naljepnica koje bi se mogle lijepiti iznutra ko ima brisac na zadnjem staklu da ne smeta,a to sto se tice grijaca nece smetat kad ne smeta onoj folij sa pijace za zatmnjivanje nece ni ovom :icon_smile:
A trebali bi neke tri velicine uradit kao sto antrax rece zadnu sajbu neke vece, i na zadnja bocna stakla da se mogu nalipit ko bude htio tu bi trebale neke male biti i neku srednju velicinu za haubu gepeka ko bude htio na nju lijepiti:icon_smile: