Navodan prolazak kroz crveno na semaforu

Navodan prolazak kroz crveno na semaforu

ama ti drotovi nece ni biti na sudjenju, bice njihov zastupnik, drzace se onoga sto je tamo napisano, ici ce p zakonu i citati koje si prekrsaje napravio, clan taj tacka ta,,,,,

kao sto sam ti rekao, povedi dva svjedoka (kako bi pobio njih, jer oni imaju samo jednog svjedoka) a i precesljaj zakon, ima negdje clan koji dozvoljava prolazak kroz crveno svjetlo, ne mogu se sjetit koji, uglavnom ide da je dozvoljen prolazak na crveno ukoliko se prolaskom na isto ne ometa saobracaj iz smjerova u kojima je on dozvoljen ;)

i da, folije ne pominji, nikada nisu ni bile dozvoljene ;) samo nisu pisali za njih

Član
Ja sam na semaforu prije Skenderije prosao na crveno, jaran me nesto zaprico semafor ko ***** i proletim msm da me nije slikalo ne bi reko da su sve raskrsnice u gradu pokrivene kamerama.
Jbg tebe su ufatili na kvarno kako i vecinu fataju, drzi se svoje price trazi dokaze ne mogu oni tek tako reci prosao si, to bi isto bilo da neko udari covjeka autom i dodju tebi i kazu da si ti. U BiH zandarmerija je definitivno u sluzbi vlasti, sto oni vise kradu ovi vise narod kaznjavaju da pokriju budzetske rupe, samo u nas ima da kornjace idu na penzionere, il da zandarmerija udara i zabranjuje setnju po gradu. Ponovio sam milion puta i opet cu sto ima zandarmerije ima u specijali FUP i pojedinim zandarima u oba ministarstva up u BiH i to je to.
Msm ako zaserem pisi briga me, al nemoj me jebavat i ubjedjivat u nesto sto nije, a sutra kad zavrsim fax i nedje se uhljebim doce takvi i slicni il njihovi najblizi da traze neku uslugu il neki drugi djavo i kad odjebem citav grad ce pricat joj vidi onog jest los a niko ne kaze kakvi su oni bili prema meni i ostalim dok smo mi bili niko i nista. Ja hocu uslugu ucinit i pomoc ako mogu, al covjeku a nekom ko gleda svoj interes na racun tudjeg nikad makar i ja crko al necu takvim izac u susret jer cu svojim ustupkom pomoc da sutra opet nekog zajebe mene petog desetog, zajebace mozda nekog koji je boljie covjek od mene 100x.