Navijači Nikolini Pišek: Baci sisu da se igramooooo...

Navijači Nikolini Pišek: Baci sisu da se igramooooo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Legend
thumbnail.ashx


DOK SU igrači Dinama i Basela u poluvremenu okršaja hvatali zraka, Nikolina Pišek se na Maksimiru uhvatila mikrofona kako bi odradila voditeljsku gažu tijekom nagradne igre, no navijačima je njena atraktivna figura bila puno zanimljivija od milozvučnog glasa i elokventnosti. "Skini se" i "Baci sisu da se igramoooo" samo su neki od povika koji su se čuli s tribina, no Nikolina je, kao i obično, profesionalno odradila posao, a na povike "Skini se" čak je i odgovorila: "Prehladno je".

Uostalom, trenutno ima većih problema - nestao joj je mobitel s više od 600 brojeva, a među njima je, naravno, bilo i kontakata brojnih poznatih osoba. "Sretnik" je, dakle, osim skupog aparata dobio i pola estrade - na dlanu.

Nikolina Pišek na Maksimir je došla u pratnji dečka, ronioca Kristijana Curavića, s kojim je vrijeme prije "gaže" provodila u loži. Curavića, doznajemo, nisu previše uzbudili povici s tribina upućeni njegovoj djevojci - već se navikao da popularnu voditeljicu doživljavaju (a očito i tretiraju) kao seks simbol, a njenu popularnost sad je, eto, doživio u punom sjaju.

Nestao mobitel s više od 600 brojeva

nikolinamob2V.jpg


Nakon što je Dikan na televiziji prikazao desetak poruka Vlatke Pokos, a ona mu sutradan uzvratila u središnjoj informativnoj emisiji privatne televizije, estradnjaci su se s pravom zamislili - koliko se isplati mobitelom slati pikanterije? Ranije ove godine, i Petar Vlahov je zbog tog malog aparata doživio pravu neugodnost, točnije, nacionalnu sramotu. MMS s njegovim spolovilom završio je, naime, u svim mogućim medijima, a Vlahov ga je naivno poslao prijateljici Slađe iz "Nightmare Stagea".

Potaknuti iskustvima Vlatke i Vlahova, brojni estradnjaci odlučili su, doznajemo, riješiti se kompromitirajućih poruka i fotografija zbog kojih bi mogli završiti na naslovnicama. Neki su, pak, "mobitelski trend" odmah prihvatili, poput Andrijane Budimir, djevojke pokojnog Toše Proeskog, koja je, samo nekoliko dana nakon tragičnog događaja, medijima bez problema pokazala zadnje SMS-ove koje joj je slao makedonski pjevač.
 
Član
:lol::lol: dzaba sto je stara... morao sam je dignuti....

hehehe spameri.. vidite nam teme.... :cool:
 

IGY

Član
bulex je napisao(la):
:lol::lol: dzaba sto je stara... morao sam je dignuti....

hehehe spameri.. vidite nam teme.... :cool:

neka si
ova se moze i dici
sad ce Adma uletiti i bvaciti je :lol:
 
Član
A cudo je ova Nikolina i Operaciju Trijumf gledam samo zato sto je ona voditeljica u emisijama :lol:!
Et'da i ja napisem sta ,posto vidim da je svjeza tema :lol::lol::lol:!
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top