Bravo 16v je napisao(la):
Pa u drzavi kakva god je postoji neka hijerajija... Ima neko i iznad te policije,ko je odogovoran za njih i za to sto oni rade i da li rade i kolko mogu i smiju da rade!
Problem je sto taj policajac zaustavi tatinog sina i napise mu kaznu pa ga sef posle zove na mobitel i pegla,to je jedan od problema! Nek bude 1000 radara druze ja sam za i nek svaki slika i stanca slike! Manje ce biti indijanaca nalozenih zbog kojih ti je glava u torbi gdje god se mrdnes! Jer mi smo brate glup narod i dok nas dobro ne udaris po dzepu nece stici do mozda nista! Ni sam ne vozim po ogranicenjima daleko od toga,ali ako uhvate uhvate sta sad! I konkretno govorim za sarajevski kanton,i odgovorno tvrdim da ne razduzuju oruzje u stanici na kraju smjene,
samo ko zeli,ni inspektori ni obicni policajci! Nebitno! Ali mogao si do sada da vidis da studiram kriminalistiku,a i krecem se u tim krugovima tako da sto se tice njihovih ovlastenja sve ih znam i moram da znam!
Ali glupo je ovako raspravljati,svako ima svoje misljenje! :icon_exclaim:
druze, ne razumijes sustinu problema, mogu oni stavit 213251321321 25123 kamera po drzavi, i onako 80-90% ljudi imaju preko jedne ne placene kazne (mislim na vozace) i tako se kazne gomilaju, stvara se sve veca nervoza kod ljudi, kad ti u 5 dana dodju 3 kazne po 50km, a plata ti je 350-400 km (govrim o ljudima koju su svaki dan na tockovima) eh pa kako bi ti reagovao, kad skontas da idiotima moras dati 150.200 maraka mjecno, zaradis 500, zato sto si isao 61 kroz naselje ?
ljudi predju po 600.700km dnevno, mislis da oni mogu razmisljati u svakom trenutku gdje je, sta je, koje je ogranicenje, vise ne mozes uzivati u voznji, vec si u grcu hoce li te slikati, kazniti, hoce li se stvorit iza tebe... da ne duljim, sto se vozaca tice, ja odgovrno tvrdim da je problematika u samom polaganju vozackog ispita, nacinu na koji se prenosi znanje buducim vozacima,
vozackoj etici (koje nema nikako), lose implementiranim zakonima pa sve ostalo..
ovo sto kazes za tatinog sina, mislis da mi se nikad nije desilo da me zaustavi murijak i kaze mi da sam vozio 30-40 preko ogranicenja, i onda se svadjam po 2-3 sata sa njim da bi mi uopste pokazao vrijeme kad je "pucao" i onda kao ma joj greska je ovo, daj nam nesto na kafu ili jednostavno vrati dokumente i zaustavlja nekog drugog kome ce prikantati isto..
ovo sto kazes da smo glup narod, ja se nebih slozio sa tim, dosta je pametih ljudi sa vih krajeva, samo nas hebe politika suti i trpi, i sto pustimo da nas gaze.. ja sam kolega sa saobracajnog fakulteta, pa znam i ja ponesto
nije glupo diskutovati, treba trazit rijesenje, doci ce ovo na valjanu adresu, kad tad