mirzaa3 je napisao(la):Raspitaj se odgovaral ti od golf 5 ili golf 4 ..
niksa je napisao(la):asa 770 900
ac quatro 721 470 nazoves i pitas za orginal
a za ove koji nisu orginal parkiras auto pred radnju i ljubazno zamolis prodavca da uneses model koji ti se svidja u auto i vidis da li ti odgovara na licu mjesta
lov2xlr8 je napisao(la):na ebay imas za 9n3 polo i za golf 4 i ostala auta,skupo jeste ali original je original
kavaz je napisao(la):pa pogledaj po otpadima mozda ima gdje ..
a nisu ni oni univerzalni losi .. imam ja taj univerzalni nije ni pricvrscen al dobar
bakee je napisao(la):lov2xlr8 je napisao(la):na ebay imas za 9n3 polo i za golf 4 i ostala auta,skupo jeste ali original je original
a kako kupujem na ebayu jel kao i preko svakog online shopa ili...
a nisu ni oni univerzalni losi .. imam ja taj univerzalni nije ni pricvrscen al dobar
gdje si kupio taj univerzalni..mislim uzeo bih neku kalasiku ne bih nista sto odudara od ostalog interijera..
niksa je napisao(la):bakee je napisao(la):lov2xlr8 je napisao(la):na ebay imas za 9n3 polo i za golf 4 i ostala auta,skupo jeste ali original je original
a kako kupujem na ebayu jel kao i preko svakog online shopa ili...
gdje si kupio taj univerzalni..mislim uzeo bih neku kalasiku ne bih nista sto odudara od ostalog interijera..
pa zdrav ti meni i ziv bio od aerodromske ceste prema rajlovcu sasomange imas bar 5 radnji ako neces orginal nedeljom autopijaca nema samo babe i mame kupiti lagano setnja i no sikiriki
pozzz
kupio u prodavnici auto dijelova u Tz 30-ak KM .. nista preveliko , prava mjera , crn .. bas sto kazes uklapa se u enterijerbakee je napisao(la):gdje si kupio taj univerzalni..mislim uzeo bih neku kalasiku ne bih nista sto odudara od ostalog interijera..
kavaz je napisao(la):kupio u prodavnici auto dijelova u Tz 30-ak KM .. nista preveliko , prava mjera , crn .. bas sto kazes uklapa se u enterijerbakee je napisao(la):gdje si kupio taj univerzalni..mislim uzeo bih neku kalasiku ne bih nista sto odudara od ostalog interijera..
nema na cemu .. ako treba i sliku cu ti postavit pa da vidis kako to izgledabakee je napisao(la):kavaz je napisao(la):kupio u prodavnici auto dijelova u Tz 30-ak KM .. nista preveliko , prava mjera , crn .. bas sto kazes uklapa se u enterijerbakee je napisao(la):gdje si kupio taj univerzalni..mislim uzeo bih neku kalasiku ne bih nista sto odudara od ostalog interijera..
e takvo nesto meni treba..evo izgleda da sam nasao orginal za nekih 120 KM..samo moram provjeriti dali moze na moje auto..hvala u svakom slucaju...