sam padnem sam se ubijem...nije nista za pohvalu... al kad svi pisu evo i ja cu se pridruziti
-Prvo je bilo glasna muzika, pripit, samar zbog prepirke i kazna 200 maraka, 2 kaznena boda
umirio se, bio sam cool dok se nije sve stisalo...
-Zatim za pisanje na parkingu, stao samo da se ispraznim a nisam ih vidio
ode opet 200 maraka
poslije toga stalno mi oprastaju sto se ne vezem
-zatim opet me uhvate u noci doceka nove godine u pijanom stanju, priznam i sve, al nisam mogao stajati na nogama,
ljudi se cudili da uopste vidim voziti (do duse-nisam ni vidio) i opet ode 200 maraka, oduzeta vozacka na 24h i par kaznenih
-nakon toga sam tako fino prosao, napravim udes (ja kriv, prosao na crveno-mladost ludost-puno auto drustva) ali se ispostavilo da nisam kriv
i da nisam nista platio jer momak kojeg sam raznio na cesti je izlazio sa parkinga i nije me pustio da prodje vec je mislio da moze proci ispred bez udesa
sta ce nije vidio (pijan on-pijan ja), neki budzovan, prizao krivicu i svoju i moju, platio obe ostete i pisalo nam 0,0 promila
-pauzirao dosta dugo sa voznjom-tad jos ko momak neozenjen...
-ozenim se, fino vozim, od tad ne dobih ni jednu kaznu, nit me ikad zaustavise sve dok me radar nije uhvatio
al su ispali pravi lafovi, nisu me mogli naci na adresi gdje sam prijavljen, ne postoji kuca na toj adresi-samo zemljiste, zivim na drugom mjestu ko kodstanar
al me nasli na ulici, prepoznali tablice, kaze pa gdje si covjece mjesec dana te trazimo, ko krtica si
ja blagim telecim pogledom nista ne kontam...
objasni mi onda o cemu se radi, i kaze ajde uzivaj i plati ako imas od cega