Pozdravljam potez policije! Sve sto ugrozava bezbjednost drugih u saobracaju treba kazniti!
Ima nas koji smo se vec ozenili, ili ce se zeniti i pravili ili pravice svadbu, pa ne treba ugrozavati one koji se tad slucajno voze sa npr. porodicom u autu a sa druge strane ili pored njega pijani likovi se izivljavaju i kakvi sve ne budu na takvim dogadjajima. Nek se svako izivljava u svom dvoristu pred svojom porodicom i djecom a ne na javnom putu. Nemojte pokusavati drzati predavanja o tome, i braniti to obicajima, jer kad su isti ti obicaji nastajali, automobili nisu postojali, i to se nije radilo, i svi smo mi bili na svadbama i bicemo i imamo priliku i mogucnost to isto ciniti, ali to nisu stvari koje treba da se rade na javnom putu i poistovjecuju sa svadbenim ili nekim drugim obicajima!
Ja kad sam svadbu pravio, imao sam drugove koji su dosli sa Off road vozilima (koja su uredno registrovana i takmice se u ligi BiH), i opremom i kad su svatovi skrenuli sa glavnog puta blizu moje kuce, na obliznjoj livadi su napravili sou za goste, i posle toga uredno ih parkirali kod moje kuce i sjeli samnom u vozilo i nastavili sa obicajima i veseljem. Na ovom klipu je jedan dio tih vozila i mojih drugova, i blizu ovog mjesta je moja kuca pa zamislite kako bi to izgledalo da smo htjeli da to prikazemo kao "obicaji" ... a mogli smo naravno!