Član
Frenkie-3B je napisao(la):e svaka cast drug pa gledaj krajem aprila dodji na cugu u brcko
Volio bih da mogu a ko zna kakvo ce me "gorivo" nositi, mozda i dodjem pa da se druzimo upoznamo i pogledam ti passanera
Frenkie-3B je napisao(la):e svaka cast drug pa gledaj krajem aprila dodji na cugu u brcko
GolFanatiCars je napisao(la):Frenkie-3B je napisao(la):e svaka cast drug pa gledaj krajem aprila dodji na cugu u brcko
Volio bih da mogu a ko zna kakvo ce me "gorivo" nositi, mozda i dodjem pa da se druzimo upoznamo i pogledam ti passanera
M A R E X je napisao(la):Ima li slucajno za passata 3bg karavana ????
laufer_ je napisao(la):ma ovo pomama za "no fat chicks will rub" :icon_biggrin:
vech sam postavljao temu, pa sorry ako sam dosadan... svi hoce naljepnice, ali ljudite, gdje ih radite, da ne budu fush i odlijepe se za sedmicu ??????'
GOLF TZ je napisao(la):M A R E X je napisao(la):Ima li slucajno za passata 3bg karavana ????
na stanju nema treba naruciti...odradicu ako budem imo vremena.....:icon_smile:
GOLF TZ je napisao(la):laufer_ je napisao(la):ma ovo pomama za "no fat chicks will rub" :icon_biggrin:
vech sam postavljao temu, pa sorry ako sam dosadan... svi hoce naljepnice, ali ljudite, gdje ih radite, da ne budu fush i odlijepe se za sedmicu ??????'
pa svaka stamparija to moze uraditi.....