GOLF TZ Član 20.04.2012 #316 samo molim vas nemojte pisati da se prave naljepnice ako necete lijepiti sigurno... da se obradi auto u PS treba finog vremena tako da
samo molim vas nemojte pisati da se prave naljepnice ako necete lijepiti sigurno... da se obradi auto u PS treba finog vremena tako da
soffa Član 28.04.2012 #317 gdje ima u TZ da se urade ove naljepnice na kojem mjestu i kako se zove radnja odnosno stamparija...hvala...:icon_smile:
gdje ima u TZ da se urade ove naljepnice na kojem mjestu i kako se zove radnja odnosno stamparija...hvala...:icon_smile:
AnDel Član 28.04.2012 #318 evo neka neko uradi bravo-a ako moze , hocu nalijepim u donji desni kut zadnje sajbe
A audiforewer Član 29.04.2012 #319 ako moze neko da odradi A3 kako se lepi ta slicica...sta se desava kad upalim brisac?
MeBeSad Član 29.04.2012 #320 audiforewer je napisao(la): ako moze neko da odradi A3 kako se lepi ta slicica...sta se desava kad upalim brisac? Kliknite za proširenje... pa lijepis sa unutrasnje strane?
audiforewer je napisao(la): ako moze neko da odradi A3 kako se lepi ta slicica...sta se desava kad upalim brisac? Kliknite za proširenje... pa lijepis sa unutrasnje strane?
A audiforewer Član 29.04.2012 #322 hvala,hvala... kako da je nalepim sa unutrasnje strane ako su mi zatamljena stakla....jel tu nalepnicu moze da mi napravi svaka stamparija?
hvala,hvala... kako da je nalepim sa unutrasnje strane ako su mi zatamljena stakla....jel tu nalepnicu moze da mi napravi svaka stamparija?
pioneer_09 Administrator 29.04.2012 #323 moze da ti napravi svaka stamparija, koja naravno radi naljepnice, reklame i td... A zasto bi lijepio sa unutrasnje strane, kad mozes i sa spoljasnje?
moze da ti napravi svaka stamparija, koja naravno radi naljepnice, reklame i td... A zasto bi lijepio sa unutrasnje strane, kad mozes i sa spoljasnje?
A audiforewer Član 29.04.2012 #324 pa ja sam pitao sta se desava sa nalepnicom kad ukljucim zadnji brisac...neko je odgovorio da lepim sa unutrasnje strane?
pa ja sam pitao sta se desava sa nalepnicom kad ukljucim zadnji brisac...neko je odgovorio da lepim sa unutrasnje strane?
pioneer_09 Administrator 29.04.2012 #325 pa zalijepis je u donji desni ugao ili lijevi i nece ti dodirivati brisac uopste
C cake87 Član 09.05.2012 #326 evo malo priloga od mene inace ja radim sa stickerima tako da ko koce moze da naruci na FB stranici https://www.facebook.com/stickerbomb.folije radim i Zidne stickere
evo malo priloga od mene inace ja radim sa stickerima tako da ko koce moze da naruci na FB stranici https://www.facebook.com/stickerbomb.folije radim i Zidne stickere