Član
Bas tako! Pogotovo one sto žagom spušćaju GolfoveI treba da šalju, sve što je nepropisno treba na tehnički ili dozvoliti uz atest.
Send via Gameboy Color
Bas tako! Pogotovo one sto žagom spušćaju GolfoveI treba da šalju, sve što je nepropisno treba na tehnički ili dozvoliti uz atest.
Iduću zimu ide 100% da ne mogu neki voziti nikako ili da ne možeš ispod neke norme u centar grada, što napokon ima i smisla, a ne par-nepar i sl. budalastineNije to nista, cekajte dok dodje porez na co2 . Jer eto vec se vrte oko eko testova, i ove naljepnice ne lijepe dzaba, vjerovatno ce u centar grada za 2-3 godine moci uci samo zeleni, zuti i crveni ce se po njivama vozat
Meni bi bilo posteno da na osnovu co2 odredjuju eko normu. Pola drzave izvadilo katalizator zagadjuju vise od golfa 2 a svi se dvice svezali.Nije to nista, cekajte dok dodje porez na co2 . Jer eto vec se vrte oko eko testova, i ove naljepnice ne lijepe dzaba, vjerovatno ce u centar grada za 2-3 godine moci uci samo zeleni, zuti i crveni ce se po njivama vozat
Na osnovu cega oni odredjuju koja naljepnica ide ,dali prepisu eko normu iz saobracajne ili ajmo jovo nanovo.koliko nam je drzava kilava oni ce samo prepisat iz saobracajne a svako drugo auto ima izvadjen kat.
To jw zato sto si katalizator imao mozda jos imas pa si u Njemackoj dobio euro 4 normu, rodica isto tako na ml 270 euro 3 u saobracajnoj a ima zelenu 4 na sajbi doduse ona je u Njemackoj..Kod mene je euro 3 u saobracajnoj, 1.9 TDI 74kw, na sajbi naljepnica zelena 4, doduse ona njemacka posto je auto uvezen a vidjet cemo sta ce mi nalijepiti ovi nasi kad bude registracija..
Poslano sa mog SM-A300FU koristeći Tapatalk
Kod mene je euro 3 u saobracajnoj, 1.9 TDI 74kw, na sajbi naljepnica zelena 4, doduse ona njemacka posto je auto uvezen a vidjet cemo sta ce mi nalijepiti ovi nasi kad bude registracija..
Poslano sa mog SM-A300FU koristeći Tapatalk
Ono sto pise u saobracajnoj oni lijepe..Dragi narode. Uredu je sve to sa naljepnicama i meni se to dopada. Ali vecina gradjana nije u mogucnosti kupiti bolje auto jer finansije ne dozvoljavaju. Ono sto mene a i dosta naroda interesuje kako da svog ljubimca sto bolje pripremim za navedene norme. Barem Euro 4 ili 5. İmam Golfa 2 TD 1.6. Da li je dovoljno ugradnja Katalizatora i novih ispusnih lonaca sa filterima.. koliko bi to pomoglo..
sta je cudno u tome?Zavoj sa rokom trajanja...o Bože..
Skickat från min HUAWEI GRA-L09 via Tapatalk