erol_brcak je napisao(la):jbg nije bas lupanje, vec mi je jedan motor prolupo i mislim da su drugaciji zvukovi bili, na odredjenim obrtajima je bas lupo, ovo je ko neka drobljavina i to na leru, kad dodam gasa prestane il ja ne cujem od gljive i auspuha.
GTI FAN je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):jbg nije bas lupanje, vec mi je jedan motor prolupo i mislim da su drugaciji zvukovi bili, na odredjenim obrtajima je bas lupo, ovo je ko neka drobljavina i to na leru, kad dodam gasa prestane il ja ne cujem od gljive i auspuha.
Erole ako se cuje kao zvuk dizel motora u trenutku dok dodajes gas pa prestane kad se okretaji stabiliziraju onda su leteci i mozes odpjevati Hondi onu od Miroslava Ilica "Pozdravi je pozdravi" :icon_biggrin: ali valjda nije to.
ako se cuju na pustanje gasa i spustanju obrtajaerol_brcak je napisao(la):Aj pomoc pod hitno. Motor 1.4 16v Honda, 88. g, ima preko 400 000 na sebi, prvo sam mu naluio Repsola 10w40, normalno radio, pa sam cuo kritike za Repsol, pa ajde reko neko drugo ulje i drug mi jedan skonta Castrol Magnatec 10w40, al pravi, nije laznjak, od glavnih uvoznika za BIH. 46km 4l pakovanje. Danas promijenim ulje, upalim auto, kad cujem nesto cudno, neki zvukovi zveketanja, al nako ne previse brzo, nije ko ventili, nego sporiji ritam. Nakon sto se ugrijo motor smanjilo se, al opet kad mu dam malo gasa i spuste se obrtaji cuje se par sekundi i prestane.
Posto se to pocelo cut istog trenutka kad sam nasuo novo ulje, posumnjao sam naravno na ulje, pa sam ga odma veceras istreso.
E sad, pomoc, sta da sipam, preporuka, jedni mi savjetuju 15w jer je kao puno preso motor, pretijetko je 10w
Koja viskoznost, koja marka? sta mislite sta se to moglo cut i molim boga da se sutra kad nalijem gusce nece opet cut
corrado16v je napisao(la):Mozda su ti se culi hidropodizaci, ocigledno da mu ne godi to ulje, nemoj sipati gusce od 10W 40 zima je, gusti ulje bi zeznulo motor, naspi liqvi moly 10 40 to je italijansko ulje sigurno dobro i nema dupljaka!
erol_brcak je napisao(la):jbg nije bas lupanje, vec mi je jedan motor prolupo i mislim da su drugaciji zvukovi bili, na odredjenim obrtajima je bas lupo, ovo je ko neka drobljavina i to na leru, kad dodam gasa prestane il ja ne cujem od gljive i auspuha.
Nista, sipat cu taj Titan pa sta bude, samo jos dilema dal 10w il 15
Franki je napisao(la):Nevjerujem da je druk jer se on čuje kad pustis kvacilo. A i on kaze da mu se cuje kad pustis gas sa 2000 pa dok ne padne, a druk nije tako jak zvuk da se cuje na tim obrtajima.