Covjek od koga je kupljena sajba kaze da je instalacija sva pripremljena i da se sve skopca i dijagnostikom ukljuci. Meni to djeluje prelahko da bi bilo istinito. Zato sam otvorio temu. Ako mozes samo preciznije objasniti sta je sve potrebno da potrazim po otpadima.Moguce jes,ali trebas drugi modul,pa kodirati to sve,isplatnije ti je na otpadu potraziti sve sto trebas
Ja ih koristim na meganu i meni je stvarno dobra stvar pogotovu kad ti u susret ide kamion. Sajba sa senzorom je slucajno kupljena jer je bila u boljem stanju (nova). Ako nije nesto komplikovano zasto ne bih iskoristio priliku pa to sve spojio. Zato sam pitao sta sve treba i jel moguce. Amkos je spomenuo neki modul. Sta jos treba?Drug moj to je i onako beskorisna funkcija totalno.
Mada ako hoćeš amkos ti je dobro rekao
Eh super hvala ti. Na linku sve pise. Ogledalo je doslo zalijepljeno na sajbi sa instalacijom i dzekovima. Samo jos da vidim to za modul. Hvala jos jednom.A treba ti centralno ogledalo sa senzorom i zatamljenjem.
Ostalo trena da je dijagnostika pod uslovom da ti modul podržava senzor.
Evo ti pa se orijentiši.
http://www.myturbodiesel.com/wiki/rain-light-sensor-retrofit-and-installation-vw-diy/
Moze sigurno jer kod mene ne brise poslije par sekundi.Spominjete opcije, pa da ne otvaram novu temu, postoji li mogucnost da se iskljuci ono dodatno brisanje nakon spricanja prednje sajbe koje odradi nakon par sec pauze?? Fino mi ocisti i onda to dodatno zna malo zamazati i totalno je bespotrebno. Valjda ste skontali na sta mislim. Octavia 2006 god je u pitanju.