GOX01 je napisao(la):ISAO SAM NA MORE S MULTIPLOM AUTO JE LUDO KO STRUJA I NIJE RUZNO SEKUNDE JEDINSTVENO JE KO SVEMIRSKI BROD
antrax je napisao(la):GOX01 je napisao(la):ISAO SAM NA MORE S MULTIPLOM AUTO JE LUDO KO STRUJA I NIJE RUZNO SEKUNDE JEDINSTVENO JE KO SVEMIRSKI BROD
Auto je dobro za vozit... neki dan kod nas kupili u organizaciji, full oprema 2002 godina... auto strašno dobro ide, JTD motor, u odnosu na TDI (110hp) je puno puno bolje... udobro i td... ali što je ružno, to je priča za sebe
Za cijenu ovog auta i nema šanse neko bolje ili ljepše kupit...
:lol:
CoL3-99 je napisao(la):cuj jetta:icon_mad: sram vas bilo,al prvi put i to cujem,al dobro svatko ima svoj ukus,isto kao sto ja ne podnosim nikako kocku E30,ne kazem da je toliko ruzna,u scanera je perverzna,al et
edoze je napisao(la):CoL3-99 je napisao(la):cuj jetta:icon_mad: sram vas bilo,al prvi put i to cujem,al dobro svatko ima svoj ukus,isto kao sto ja ne podnosim nikako kocku E30,ne kazem da je toliko ruzna,u scanera je perverzna,al et
don't touch the legend
kenjajte vi o multipli,u nju stane 6 putnika
a to sto naprijed ima okruglih farova vise nego reflektor na stadionu je druga prica
a recimo,ovaj ford ka,tako i vecina korejskih auta,imaju u sebi ono nesto,il ti se svidja,il ti je ruzan,nema izmedju
ima onaj pontac,jedan,po zenici zuji jedan primjerak,meni je pravo agli
fak mi direktli ako je bio trijezan ovaj sto ga je dizajniro:lol: