skini plave pozicije ostalo sve ok
Iceman je napisao(la):Dobrodosao, skini plave pozicije ostalo sve ok
Eldar je napisao(la):pozdrav svima,novi sam clan,ELDAR 20 godina,nisam iz BiH ali zivim i studiram u Sarajevu,dobio sam od oca VW Passat 2000g. 1.9 tdI i poceo sam malo da ga sredjujem,nemam puno vremena a ni para,pa polako,evo nesto slika pa kazite sta treba prvo uraditi,hvala.:icon_eek:
ma super ti je,bas mi se svidja,ma i ja sam to planirao,ali sve nesto nemam vremena,a jos ova zima dolazi,a koliko te je kostalo da ja znam,da pripremim pareTiburon je napisao(la):Eldar je napisao(la):pozdrav svima,novi sam clan,ELDAR 20 godina,nisam iz BiH ali zivim i studiram u Sarajevu,dobio sam od oca VW Passat 2000g. 1.9 tdI i poceo sam malo da ga sredjujem,nemam puno vremena a ni para,pa polako,evo nesto slika pa kazite sta treba prvo uraditi,hvala.:icon_eek:
Moj ti je predlog za početak da ofarbaš lajsne i pragove.Nije puno para, a puno bolje izgleda
Ja sam to bio uradio na svom starom passatu...evo slika
Eldar je napisao(la):ma super ti je,bas mi se svidja,ma i ja sam to planirao,ali sve nesto nemam vremena,a jos ova zima dolazi,a koliko te je kostalo da ja znam,da pripremim pareTiburon je napisao(la):Eldar je napisao(la):pozdrav svima,novi sam clan,ELDAR 20 godina,nisam iz BiH ali zivim i studiram u Sarajevu,dobio sam od oca VW Passat 2000g. 1.9 tdI i poceo sam malo da ga sredjujem,nemam puno vremena a ni para,pa polako,evo nesto slika pa kazite sta treba prvo uraditi,hvala.:icon_eek:
Moj ti je predlog za početak da ofarbaš lajsne i pragove.Nije puno para, a puno bolje izgleda
Ja sam to bio uradio na svom starom passatu...evo slika