Najmlađa majka na svijetu u BIH !

Najmlađa majka na svijetu u BIH !

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Evo poslije britanaca udarili i po Bosni :lol: Mislim da je ovo ofirna izmišljotina zapadnih komšija,a evo i vama da prosudite:

Po svemu sudeći, 12-godišnja Lj.S. iz dobojskog sela Ostružnja postat će najmlađa majka na svijetu. Naime, ona će za nekoliko mjeseci roditi.

Djevojčica živi u izvanbračnoj vezi sa 24-godišnjim Daliborom Marinkovićem iz Karavlaha kod Doboja, a slučaj je policiji prijavila njena 30-godišnja majka Mira Stanković koja ima još sedmoro djece, prenosi bosnaski 24sata.info.

Policajci su odmah obavili razgovor sa maloljetnicom i Daliborom, no nisu ih uspjeli nagovoriti da prekinu vezu. Rekli su im su da zajedno žive uz odobrenje roditelja, da su sretni i da mogu živjeti bez ičije pomoći.

Saznavši da ih je njena majka prijavila, njih dvoje su se jedno vrijeme krili u šumi kod sela Karavlasi. Kasnije je Mira Stanković ponovo došla u policiju i povukla prijavu.

U dobojskoj policiji izjavili su kako je Dalibor Marinković počinio krivično djelo jer živi sa maloljetnicom, ali da nema nikakvih osnova da ga uhapse.
 
Član
:icon_eek::icon_eek::icon_eek: Jao ludila samo da se jos bebe pocnu prciti:lol::lol::lol:

Ovo ide iz krajnosti u krajnost.:icon_twisted:
 
Član
"njih dvoje su se jedno vrijeme krili u šumi kod sela Karavlasi"

Jao koji manijak, mora da nije dobar s mozgom da ga yebes!
:smajli31:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top