trizex je napisao(la):Ne mora znaciti ba, dijelovi propadaju i od stojanja, nije to nikakvo cudo.
Al_Galone je napisao(la):MIsljenja sam da nema loseg auta pogotovo ova auta od 95god,ali ima losih prijasnjih vlasnika i to je problem najveci.
Evo procitao sam sve postove i gledam ljudi navode neke uobicajne kvarove kao mane auta,ili navode neznanje majstora kao manu auta,
jedino sto je Suki rekao nesto realno o BMW,jebes BMW ako nece biti sestak,ostalo je BMW koji nije BMW a trosi vise nego pravi BMW
Generalno,pristao bih voziti generalno bilo koje auto osim ovih novih korejskih,kineskih i slicnih sranja,jer oni imaju jos puno iskustva da nakupe u auto industriji a i treba majstori da se izuce za te novopecene injzinjere.
Najmrza auta su mi opel i ford, ali nikad nisam imao niti jednog,niti ga zelim ali valjda ti stvore averziju tokom godina,
opel svakog proljeca limaru,i tako u nedogled,ford kod majstora po par dana i opet neznaju sta mu je
dakle nista od ovoga vezanog za opel i ford nije iz mog iskustva vec iz iskustva ljudi bliskih meni,
cinjenica je da nebih imao nista protiv novog mondea ili recimo insignie,
ali to je nesto o cemu ne pricamo ovde,jer su sve u pitanju starija auta.
uco_opc je napisao(la):Ahahahah tacno sto se ismija svemu ovom heheh sve neke katastrofe a jbg ja nemam sta za reci Kadetta vozim 20god.i nikad nista jednom zamijenio obrve i te gluposti sto se tice limarije a motor pipnuo nisam sve dok ga nisam prevrnuo do prije 2 godine ii kako tad tako danas hvala bogu. Imao Astru 2001god 2.0DTI presao sa njom oko 100 000 nikad nista samo goni nisam ni marku ulozio u nju i tako je i prodam ev sad Zafira 2.2DTI 2003 god.kupio je prije godinu isto samo goni nikad nista e sad neznam jeste toliki baksuzi ili ja imam toliko srece...
uco_opc je napisao(la):Ahahahah tacno sto se ismija svemu ovom heheh sve neke katastrofe a jbg ja nemam sta za reci Kadetta vozim 20god.i nikad nista jednom zamijenio obrve i te gluposti sto se tice limarije a motor pipnuo nisam sve dok ga nisam prevrnuo do prije 2 godine ii kako tad tako danas hvala bogu. Imao Astru 2001god 2.0DTI presao sa njom oko 100 000 nikad nista samo goni nisam ni marku ulozio u nju i tako je i prodam ev sad Zafira 2.2DTI 2003 god.kupio je prije godinu isto samo goni nikad nista e sad neznam jeste toliki baksuzi ili ja imam toliko srece...